Bucuresti

Curtea Veche

Curtea Veche

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Aurel Vlaicu, nr. 35
Telefon
0212602287, 0756.091262, 0212222536
Fax
0212231688
Web
http://www.curteaveche.ro/
Categorie
Edituri
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
2168

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curtea Veche este o editură cu capital privat, în întregime românesc, ale cărei titluri de ficţiune şi non-ficţiune acoperă o arie largă de domenii editoriale. În prezent, Curtea Veche este una dintre primele cinci edituri de pe piaţa de carte din România, cu peste 200 de titluri publicate anual.

Înfiinţată în 1998 ca o editură specializată în lucrări din domeniul dezvoltării personale, Curtea Veche a publicat mai întâi cărţi de self-help, care se pliau perfect pe nevoile unei societăţi româneşti aflate în tranziţie (colecţia Cărţi Cheie), impunându-se apoi în ochii cititorilor români datorită colecţiilor de business, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială, segmente pe care este lider de piaţă. Ulterior, editura şi-a diversificat catalogul prin colecţii acoperind diverse arii de interes: literatură universală contemporană (Byblos), terapie familială şi de cuplu (Familia la Curtea Veche), ştiinţe sociale şi politice (Constelaţii şi Actual), psihologie (Biblioterapia), sănătate şi nutriţie (Să fii sănătos) etc.

Editura Curtea Veche deţine exclusivitatea pentru publicarea în România a cărţilor renumitului bucătar britanic Jamie Oliver. Colecţiile Cărţi Cheie, Profit, Practic, Familia la Curtea Veche reunesc autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan şi Barbara Pease, Edward de Bono, ale căror cărţi au fost vândute în sute de mii de exemplare în întreaga lume.

Cele mai noi proiecte editoriale ale editurii includ cărţi pentru copii, cărţi adresate femeilor, biografii ale unor personalităţi, precum şi serii dedicate zonei de current affairs şi relaţii publice internaţionale.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00