Bucuresti

Cybermental 4

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 3 saptamani
Vizualizari
519

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 01 Octombrie.2009. ora 20.00

The Silver Church Club va invita in data de 1 si 2 octombrie la CYBERMENTAL 4, singurul festival de muzica si cultura electro/industrial.

In cadrul Festivalului vor avea loc o serie incredibila de concerte si live-performances, dar si manifestari culturale cu radacini in constiinta urbana a zilelor noastre sau mai noi, dar la fel de interesante, in cadrul unui eveniment-platforma: CYBERMENTAL 4.

In acest an poti urmari in cadrul festivalului trupe reprezentatice al genului din Germania, Elvetia si Romania

Incepand cu ora 20.00 veti putea urmari preformnce-urile trupelor: 13th MONKEY, ROGER ROTOR , BRAZDA LUI NOVAC, AKM , EKLIPSE , MISTER PAN[K]SAMENT, ODT.

Pret bilet 30 RON (Fondurile obtinute vor fi donate pentru sprijinul copiilor defavorizati din « Adapostul de zi si de noapte pentru copii » sector 4)

Vineri , 02 Octombrie.2009. ora 20.00
Vineri, 2 Octombrie pe scena The Silver Church Club va avea loc incheierea editiei cu nr.4 al Cybermental Festival . In concertul de incheiere vor performa trupele:


KiEw;

SOMAN,

CYCLER,

MATZE

ABNORMAL EXPERIMENTALIST

Pret bilet 30 RON(Fondurile obtinute vor fi donate pentru sprijinul copiilor defavorizati din « Adapostul de zi si de noapte pentru copii » sector 4).