Bucuresti

Dafway

DAFWAY SRL

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Burnitei, nr. 36-44
Telefon
0736323929
Web
www.dafway.ro
Categorie
Piese moto - service moto
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1233

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dafway Bucuresti - Service moto si piese moto

Din septembrie 2011, firma Dafway si-a deschis portile pentru iubitorii de motociclete Ducati incepand cu comercializarea pieselor pentru Ducati.

Motivul pentru care Dafway a luat nastere a fost prezenta insuficienta de servicii si piese pentru Ducati de pe piata interna, acestea putand fi gasite in afara granitelor noastre. Scopul nostru este de a populariza motocicletele Ducati practicand preturi low-cost pentru toate buzunarele atat pentru piese second hand, noi pentru Ducati, consumabile dar si alte operatiuni disponibile la firma noastra.

In prezent, Dafway se ocupa cu service, asistenta, vopsitorie profesionala cat si in camp electrostatic, suduri normale si in mediu de gaz protector, vanzari de motociclete ducati si piese, spalatorie, transport moto intern/extern, import/export de piese pentru Ducati, piese pentru Ducati aftermarket, proiecte, modificari partiale si modificari totale de unde si Mandla. Dafway se afla intr-o continua dezvoltare profesionala.

De-asemenea onoram si alte marci moto decat Ducati.
Importam de la producator piese pentru Ducati, Kawasaki, Honda. BMW, Suzuki, Yamaha, MBK, Aprilia, CanAm, Ducati, Moto Guzzi, MV Agusta, Cagiva, Husqvarna, KTM, Triumph, Harley Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, SYM.

Orar

Luni - Vineri: 12:00 - 20:00