Bucuresti

Dale Carnegie Training

Dale Carnegie Training

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Wolfgang Amadeus Mozart, nr. 16 B
Telefon
0212310861
Web
www.dalecarnegie.ro
Categorie
Organizatori Cursuri
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1810

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dale Carnegie Training Bucuresti

Fondata in 1912, compania Dale Carnegie Training a pornit de la credinta unui om in puterea noastra de a fi mai buni in ceea ce facem si a ajuns sa fie acum o companie de training cu prezenta mondiala. In clipa de fata compania ofera celor din mediul de business oportunitatea de a-si imbunatati abilitatile si performantele de care depind rezultatele si implicit profitabilitatea companiilor in care lucreaza.

Setul original de idei al lui Dale Carnegie a fost reimprospatat, extins si rafinat in permanenta timp de aproape un secol de experienta in mediul de business. Cei 160 de directori ai birourilor Dale Carnegie din toata lumea utilizeaza serviciile de training si consultanta in folosul companiilor client de toate dimensiunile si din toate segmentele de business pentru a le imbunatati cunostintele si performantele.

Consecinta acestei experiente globale colective este un aport semnificativ de know-how in afaceri pe care clientii nostri se bazeaza pentru a-si imbunatati rezultatele.
Cu sediul central in Hauppauge, New York, Dale Carnegie este reprezentat in Statele Unite si in alte peste 70 de tari. Mai mult de 3200 de traineri sustin programele Dale Carnegie in peste 25 de limbi. Dale Carnegie este dedicat deservirii comunitatii de afaceri la nivel mondial, pana in acest moment peste 7 milioane de persoane participand la programele Dale Carnegie.
Dale Carnegie pune accent pe principii si procese practice prin conceperea de programe de training care sa le ofere participantilor cunostintele, abilitatile si obiceiurile de care au nevoie pentru a aduce valoare companiilor din care provin. Prin corelarea acestor solutii verificate si dovedite cu provocari din lumea reala, Dale Carnegie Training este recunoscuta la nivel international drept unul dintre liderii in domeniul dezvoltarii profesionale.

Dale Carnegie Training si conexiunile noastre

Ca parte a certificarii noastre ISO 9000:2001 si ca o consecinta fireasca a promisiunii noastre de a livra programe de training de calitate, noi masuram eficacitatea programelor livrate. Intr-un studiu global privind satisfactia clientilor, 99% din absolventii Dale Carnegie s-au declarat multumiti de training-ul primit.
In cadrul unui parteneriat cu Microsoft, Dale Carnegie a dezvoltat o suita de template-uri pentru anumite versiuni Microsoft Office - Power Point care sa va permita sa aduceti prezentarile pe care le faceti la un nivel superior prin incorporarea sugestiilor noastre legate de prezentari.

Filtre

Cursuri pentru: Adulti, Corporate
Tip curs: Cursuri de dezvoltare personala