Bucuresti

Dale si pavaje de la Pavconsult

Dale si pavaje de la Pavconsult

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1005

Voteaza & Distribuie

Descriere

De cand s-a mutat la casa, fratele meu efectiv m-a innebunit cu toate schimbarile pe care le-a facut si vrea sa le faca, in curte si in casa, mai nou chiar si in afara curtii. Si cu toate ca am un program foarte, foarte incarcat in cursul saptamanii, s-a gandit sa ma sune noaptea la ora 23:30, sa ma intrebe, ce model de dale de pavaj sa aleaga. Nu trecusera nici 10 minute, de cand am adormit, dar fiind atat de bucuros ca a gasit dale pavaj ieftine de la Pavconsult, a spus ca nici nu si-a dat seama, ca este atat de tarziu si ca as putea sa dorm, avand in vedere ca toata ziua a cautat pe dale de pavaj pe internet si nici nu stie cand a trecut timpul.
Cu toate ca eram foarte suparata pe treaba asta, daca tot mi-a stricat somnul, am zis sa il ajut, sa aleaga un model frumos, sa nu puna in fata casei cine stie ce kitsch, chiar daca ai crede, ca nu este greu sa alegi niste elemente de pavaj.
Am cautat si eu cateva modele, site-ul fiind foarte usor de utilizat, si acesta a fost momentul in care a inceput nebunia. Sa alegem dale de 40cmx40cm sau dale 45x45 cm? Dar oare ce model sa fie? Sa fie oare dale de ciocolata (off, acum mi se facuse si pofta de ciocolata, si abia am gasit o tableta prin camera la ora aia), deci dale de ciocolata sau dale tip cub? dar patratate? Sa fie oare tip soare sau tip romb? si asa am tinut-o cateva ore bune, era aproximativ ora 2 si noi inca ne certam pe ce model sa aleaga. Si inca nu ajunsesem la culoare. :)))) In final dupa ce a ales modelul tip soare, si am mai pierdut si 30 de minute sa aleaga o culoare, tinand cont de gard, culoarea casei, si cum o sa mai amenajeje prin gradina, l-am intrebat de ce m-a mai deranjat si m-a trezit din somn, din moment ce nu a tinut cont si de parerea mea. Mie mi-a placut alt model.
Am stat in seara aceea si i-am luat aproape tot ce avea nevoie pentru a amenja prin gradina. Peste o saptamana am fost la el, sa vad cum arata noul pavaj, si vreau sa spun ca este extraordinar, se observa ca este de calitate. Fratele meu a fost incantat si de livrarea foarte rapida, si de sfaturile oferite de pavconsult. Vremea fiind foarte frumoasa, este foarte frumos sa-ti petreci timpul in gradina sau pe terasa. Mi-as pune si eu un pavaj ca al lui, dar din pacate stau la bloc.