Bucuresti

Dance Prestige Studio

Dance Prestige Studio

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Traian Popovici, Sectorul 3, nr. 87, et. 1 (deasupra magazinului Billa)
Telefon
0725647992
Web
http://www.danceprestige.ro/
Social links
Categorie
Asociatii sportive
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
371

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dance Prestige Studio Bucuresti

Suntem unul dintre cele mai apreciate centre de dans si sport din Bucuresti. Organizam cursuri de streetdance, breakdance, salsa si dans modern, conduse de o echipa formata din instructori, care au lucrat cu nume recunoscute din industria muzicala: INNA, Alex Velea, CRBL, Andreea Bănică, Animal X, Corina, Cream și mulți alții.

Organizam clase de aerobic in timpul saptamanii si in weekend, concepute pentru tonifierea masei musculare si dezvoltarea abilitatilor cardio. Clasa imbina exercitii de fitness cu coregrafii usoare sau complexe. Descopera bucuria unui antrenament de aerobic (Zumba, Pilates, Stretch and Tone) si alatura-te echipei noastre! Celebrarea momentelor speciale cere o organizare buna si entertainment la nivel profesionist. Dance Prestige iti ofera trupa de dans sa-ti anime petrecerea, fie ca este vorba de o aniversare, sarbatoare sau lansari corporative.

De asemenea, copilul poate avea cea mai tare zi de nastere la cel in voga club de streetdance din Bucuresti ! Sala se află aproape de centrul Bucureștiului – strada Traian Popovici nr. 87 și este dotată cu sistem audio performant, 2 vestiare, dușuri, aer condiționat, recepție și sala de așteptare.

Tot ce avem nevoie pentru o bună desfășurare a cursurilor și pentru a vă face să vă simțiți bine cât timp ne vizitați!

Orar

Luni - Vineri: 18:30 - 21:30
Sambata - Duminica: 11:00 - 18:00

Filtre

Activitati: Organizator cursuri
Program extra: Sambata, Duminica