Bucuresti
Fara poza

De ce este recomandat puiul in diete si cum poate fi preparat

De ce este recomandat puiul in diete si cum poate fi preparat

Detalii

Categorie
Retete culinare
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
949

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Puiul este un element principal al dietelor in care se foloseste carnea, datorita numarului mic de calorii pe care le are. Este recomandat sa fie folosit, in acest sens, pui fara E-uri, deoarece acesta are proprietati mult mai bune decat puiul normal, din magazine. Puiul fara E-uri este crescut in conditii specifice, primeste mancare naturala si nu este tratat cu antibiotice.

In plus, pe acest pui nu sunt folosite tehnici de crestere artificiala, pentru ca el sa se dezvolte rapid. Puiul fara E-uri creste in ritmul propriu, pana ajunge la varsta si la dimensiunile necesare pentru a putea fi comercializat.

Pui fara E-uri pentru preparate delicioase

Se stie ca un pui fara E-uri este mult mai gustos decat un pui normal, cumparat de la supermaket, tocmai datorita modului in care acesta creste si se dezvolta. Un astfel de pui va da o aroma specifica fiecarui preparat si va face fiecare masa un adevarat festin. In plus, datorita grasimilor proprii, in preparate pot fi folosite bucatile de pui fara a adauga ulei, deoarece carnea isi va lasa propria grasime in care sa fie preparata.

Salata cu pui – un aliat in diete

Puiul poate fi inclus cu succes in salate, unde va crea combinatia perfecta. Cateva frunze de salata verde, 4 sau 5 masline, un ardei bine tocat si un dressing delicios vor duce la obtinerea celei mai bune salate. Puiul utilizat poate fi preparat la cuptor sau chiar fiert cu mirodenii, pentru a avea un gust cat mai bun. Recomandarea specialistilor este sa se utilizeze oricat de mult pui doreste persoana care face salata, cu conditia ca acesta sa nu fie prajit.

Friptura de pui fara E-uri


Friptura de pui la cuptor sau pe grill este foarte buna in diete si este recomandata pentru orice regim de slabire care include carne. Atunci cand este asezonata cu legumele potrivite si este consumata fara carbohidrati alaturi, carnea de pui functioneaza perfect pentru eliminarea kilogramelor in plus.

O alta recomandare este sa se foloseasca foarte multe legume si produse verzi langa pui, pentru ca acestea ajuta si ele la eliminarea depozitelor de grasime. Puiul este un preparat sanatos atunci cand nu este pus langa cartofi prajiti sau alte produse similare si cand nu este consumat cu paine.

Supa de pui


Supa de pui este un aliment foarte bogat in vitamine si foarte sanatos. Este recomandat ca fiecare persoana sa consume supe si ciorbe cel putin o data pe saptamana, iar intr-o dieta supa are un rol esential. Din acest motiv, supele de pui raman alimente de baza si pot fi facute chiar cu galuste. Se recomanda evitarea painii.

Sunt si persoane care lasa legumele in supa, pentru ca aceasta sa fie mai hranitoare. Intr-o dieta regulile care spun ca supa se strecoara pot fi date uitarii, iar morcovii si ceapa din supa pot fi consumati fara nicio problema. In plus, legumele sunt cele care dau culoare supei de pui.

Acestea sunt principalele moduri in care supa de pui poate fi consumata de catre persoanele aflate la dieta.

Autor

Fara poza