Bucuresti

De doua ori fericire: esti parinte de gemeni. Ce carucior trebuie sa alegi?

De doua ori fericire: esti parinte de gemeni. Ce carucior trebuie sa alegi?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De doua ori fericire! Asta inseamna sa fii parinte de gemeni. Noi iti vom deveni aliati, si te vom ajuta prin intermediul acestui articol sa faci cea mai buna alegere in materie de carucioare pentru gemeni de calitate.

Fie ca esti parinte sau nu, ai gemeni sau nu, cu siguranta vei da din cap aprobador, caci minunea de a avea doi copii in acelasi timp aduce o implinire nemasurabila. Asta nu inseamna ca provocarile nu sunt de doua ori mai mari, fa fel cum si costurile pentru cresterea celor mici se pot dubla in anumite privinte.
Din acest motiv, e important sa te asiguri ca esti bine informat, astfel incat deciziile pe care le iei sa fie intotdeauna avantajoase.

Ce carucior sa alegi?

In primul rand, trebuie sa stii ca asemenea carucioarelor pentru un singur copil, carucioarele concepute special pentru gemeni sunt disponibile in mai multe variante, dupa functionalitatile pe care le doresti:

  • carucioare 2 in 1;
  • carucioare 3 in 1;
  • carucioare sport.

Ce inseamna carucioare gemeni 2 in 1 si 3 in 1?

Se traduc prin: functionalitati multiple! Aceste tipuri de carucioare intra in categoria celor cu dotari full, intrucat inglobeaza mai multe accesorii absolut necesare pentru orice copil, intr-un singur produs achizitionat. De exemplu, un carucior 3 in 1 va contine, atat caruciorul sport, cat si alte doua accesorii: scaunul auto si landoul. Atunci cand ne referim la un carucior de tip 2 in 1, atunci vei avea in vedere, pe langa partea sport, un alt accesoriu: landou sau scoica, in functie de model.

Carucioarele 2 in 1 si carucioarele 3 in 1 sunt practice dar mai ales usor de transportat si de manevrat. In plus, intotdeauna vin la pachet cu o serie de accesorii suplimentare fata de cele amintite, precum geanta pentru mamici sau cosul de cumparaturi care este integrat. Acest lucru iti va eficientiza timpul, fara a mai fi necesar sa iti dedici energia noilor sesiuni de shopping, in cautarea celor mai potrivite accesorii pentru achizitie. Totul devine mai simplu datorita dotarile caruciorului ce te va sprijini in viata de parinte.

Unul langa celalalt sau unul in spatele celuilalt?

Principala intrebare pe care si-o pune un parinte de gemeni aflat in cautarea caruciorului potrivit este aceasta: care e alegerea cea mai potrivita atunci cand vorbim de dispunerea locurilor? Ei bine, trebuie sa stii ca nicio alegere nu este gresita, existand o diversitate de modele care se incadreaza atat in prima categorie, cat si in cea de-a doua. Cel mai adesea, carucioarele cu locurile dispuse unul in spatele celuilalt (tip tandem) sunt o alegere frecventa, datorita manevrarii mai usoare, fara insa ca cele cu locurile dispuse unul langa celalalt sa fie o alegere de neglijat. Functionalitatile si caracteristicile proprii pe care le prezinta fiecare model, in mod distinct, te vor ajuta sa alegi in functie de nevoile la care vrei sa raspunda.

Cine te poate sprijini?

Intotdeauna cumparaturile devin mai usor de realizat atunci cand poti beneficia de consultanta expertilor. Si unde poti beneficia mai mult de consultanta expertilor decat pe site-ul specializat carucioaredecopii.ro? Acesta este un magazin online dedicat parintilor moderni ce se afla in cautarea caruciorului perect pentru copil. Printr-o oferta bogata de tipuri de echipament pentru transport, concepute special pentru cei mici, carucioaredecopii.ro vine in intampinarea tuturor parintilor, indeplinindu-le toate asteptarile, oferind varietate pentru toate buzunarele.

De doua ori fericire! Asta inseamna sa fii un parinte bine informat. Spor la cumparaturi!

Autor