Bucuresti

De unde să achiziționezi piese uzate de camioane?

De unde să achiziționezi piese uzate de camioane?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
366

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deținerea unui camion poate fi o aventură plină de satisfacții. Oamenii depind de serviciile pe care le oferă aceste mașini și fără ele multe proiecte ar fi dificil de completat. Cu toate acestea, chiar și atunci când se efectuează întreținerea de rutină, părțile se vor uza în cele din urmă. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să știi de unde să obții piese de schimb pentru camionul tău. Deși găsirea pieselor pentru camioane folosite este mai dificilă decât găsirea pieselor pentru o mașină, există câteva locuri bune care le furnizează dacă ești dispus să faci unele cercetări.

Atelierele de dezmembrări

Aceasta sursă a parcurs un drum lung în ultimele decenii. Atelierele de dezmembrări sunt locuri care stochează sute, chiar mii, de vehicule vechi. Există ateliere care se specializează în vehicule de tot felul folosite. Multe dintre camioanele uzate pe care le vei găsi acolo, nu se mai execută, dar multe dintre ele au în continuare componente care sunt în stare bună de funcționare. Aceste părți sunt disponibile pentru vânzare și pot fi o modalitate eficientă de a repara mașina.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării pieselor pentru camioanele folosite este cantitatea foarte mare de camioane dezmembrate care sunt prezente în ateliere. Acestea păstrează o evidență a tuturor camioanelor folosite și sunt șanse bune să găsești partea de care ai nevoie dacă te interesezi. Un alt plus pentru aceste piese pentru camioane second-hand este acela că deobicei acestea sunt mult mai puțin costisitoare decât ai plăti pentru altele noi. Pentru a găsi ateliere de dezmembrări camioane în zona ta, poți căuta în mediul online anumite locații.

Pentru suceveni și pentru cei din zonele apropiate ale orașului, dar nu numai, un atelier de dezmembrări camioane la îndemâna oricui se află la Dărmănești. Aici se dezmembrează și se comercializează piese de schimb pentru mărci importante de camioane cum ar fi MAN, DAF, IVECO, STEYR,etc. Atelierul are și un site de prezentare, www.dezmembraridarmanesti.ro care include produsele care sunt comercializate aflate pe stoc, detalii despre ele, imagini, etc.

Toate piesele vândute de către DZM Group provin doar de la camioane rulate în străinătate, toate produsele care sunt pe stoc se pot livra imediat cu ajutorul firmelor de curierat, acestea beneficiind de garanție.

Găsirea pieselor pentru camioane folosite poate fi o provocare, dar nu trebuie să fie frustrant. Există o mulțime de opțiuni pentru găsirea rapidă și la prețuri accesibile a pieselor pentru camioane. Cu puțină răbdare, vei obține ceea ce ai nevoie și vei putea porni din nou la drum în siguranță.