Bucuresti

De Paste Iepurasul te cauta la City Mall

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
1588

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Pentru orice cumparaturi in valoare de ( si peste ) 50 RON din zona de imbracaminte/ incaltaminte/ accesorii/ electronice/ electrocasnice/ cosmetice/ decoratiuni City Mall va rasplatim pe loc cu unul dintre cele 1250 de premii instant.



Premiile constau in tratatii din zona de food si divertisment City Mall: un cocktail, o ciocolata calda, un mic dejun italian, o pizza Quattro Stagioni, un meniu Kentucky, un meniu Whopper, o portie de clatite cu dulceata,un joc laser tag de 15 minute, o invitatie la film de doua persoane sau o ora de biliard. Premiile sunt oferite de: Burger King, City Bistro, City Plex , Costa Coffee, KFC, Laser Maxx, Mo'oa Caffe, Pacific Cocktails, Peruzzaro si Split Biliard.



In urma achizitionarii produselor, clientii se vor prezenta cu bonul fiscal la info point-ul special amenajat la parter in City Mall, unde vor completa un cupon de participare.
In plus, in cazul in care bonurile sunt de la unul din magazinele cu produse pentru copii din City Mall, primii 100 de participanti vor primi un voucher cadou de la Kids Planet.
De asemenea, iepurasul de la City Mall a pregatit vouchere de 100 de ron primilor 200 de cumparatori care achizitioneaza produse in valoare de peste 300 ron (intr-o singura zi) din zona de imbracaminte/ incaltaminte/ accesorii/ electronice/ electrocasnice/ cosmetice/ decoratiuni City Mall, in perioada 30 martie - 18 aprilie.



Aceste vouchere sunt valabile numai in magazinele participante : Adagio, Benvenuti, Bond, Bruno, D&P Perfumes, Danik, Dino Ventura, Domo, Hondos Center, Jolidon, Kappa, Lotto, LTU Design, Ravioli, Motor Jeans, Cuatro Perla, Obsession, Skiny, Sprider, Stone Creek, Timeout, Tina R, Toy Zone, Triumph, Ultra Pro Computers.


Sursa