Bucuresti

De Ziua Copilului, DOMO lanseaza campania sociala: „Jucaria ta va fi zambetul lor!”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
483

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 mai 2015 - Duminica 31 mai 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

De Ziua Copilului, DOMO lansează campania socială: Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”
Jucăriile donate de clienții și angajații DOMO vor fi dăruite centrelor de copii din țară

Retailerul electroIT DOMO anunță lansarea, cu ocazia Zilei Copilului, a campaniei sociale derulate sub sloganul „Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”. Campania se va desfășura în perioada 15-31 Mai (a.c.) și se adresează tuturor celor care doresc să aducă un zâmbet pe fețele copiilor fără posibilități.

Jucăriile strânse până la data de 31 Mai vor fi donate către 90 de centre de copii din întreaga țară. În fiecare magazin DOMO din țară, cât și la sediile DOMO din București și Târgu-Secuiesc vor fi amenajate spații special semnalizate cu vizualul campaniei în care se vor colecta jucăriile donate. Fiecărei persoane care se va alătura campaniei, prin donarea unei jucării, i se va oferi o ciocolată Milka.
Campania ’’Jucăria ta va fi zâmbetul lor!’’ va beneficia de o expunere media la nivel național prin intermediul catalogului Domo, a postului de radio Itsy Bitsy, dar si a campaniilor online desfășurate pe site-uri de profil, printre care si www.totuldespremame.ro . Toate magazinele Domo vor beneficia de semnalizare cu postere, expunere pe TV-uri, dar si pe LED Screen-urile din apropierea magazinelor Domo Baneasa Shopping City, Domo Afi Palace Cotroceni si Domo Gold Plaza Baia Mare. Mai multe informații pot fi găsite și pe pagina de facebook www.facebook.com/DomoOnline .

‘’ DOMO își propune ca această campanie să fie o sursă de inspirație și pentru alte inițiative de acest gen, atât pentru companii, cât și pentru publicul larg, care să încurajeze gesturile simple, necostisitoare, dar semnificative prin forța de a ajuta semenii. Ne dorim ca această campanie să fie una de success, iar acest lucru va fi posibil doar cu ajutorul tuturor celor care vor contribui prin donarea de jucarii. Vom implica in primul rand angajatii Domo si sperăm ca si clienții nostri să ne urmeze exemplul.’’ declară responsabilul de marketing Domo.

Domo vine în sprijinul clienților care doresc să participe la campanie, dar nu au timpul necesar de a cumpara o jucarie și de a o aduce într-unul din magazinele sale. În paralel cu acțiunea de donare de jucarii se desfasoară o campanie cu vouchere. Pentru orice achiziție efectuată în perioada 15-25 Mai, clienții vor beneficia de un voucher cu 5% reducere, ce poate fi utilizat necondiționat la orice achiziție ulterioară. Nefolosind reducerea oferita pe voucher, clientul va contribui la aceasta campanie deoarece contravaloarea acestora va fi folosită de DOMO tot în scopul achiziționării de jucării, urmând ca acestea să fie donate, de asemenea, centrelor de copii din țară.
‘’ Venim în sprijinul consumatorilor nostri cu o alternativă la acțiunea de donare de jucării. Campania cu vouchere reprezintă o varianta accesibilă pentru toți cei care nu au timp să cumpere jucării, dar si-ar dori să participe la acțiunea noastră și să doneze o jucărie copiilor fără posibilități.’’ declară responsabilul de marketing Domo.

Campania „Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”va fi realizată în parteneriat cu posturile de radio Itsy Bitsy si Gold Fm, Milka si totuldespremame.ro.
Donează si tu! De 1 iunie, jucăria ta va fi zâmbetul lor!

Despre Domo:
Domo este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în Electro-IT din România, deţinând o reţea naţională formată din 88 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajaţi, precum şi platforma online www.domo.ro, care oferă o gamă de peste 15.000 de produse din 17 categorii diferite.