Bucuresti

Decizia achizitionarii unei masini

Decizia achizitionarii unei masini

Detalii

Categorie
Stiri auto - moto
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
696

Voteaza & Distribuie

Descriere

Să cumperi o maşină nu e un lucru foarte uşor de realizat. Unii consideră că a avea o maşină poate reprezenta un moft, iar alţii consideră că este o pură necesitate în viaţă noastră, indiferent de vârsta pe care posesorii o au. Maşinile au preţuri variate, începând de la cele mai scumpe, cele noi şi până la cele mai ieftine, cumpărate la mâna a doua.

Momentul în care deţinem o maşină poate apărea mai devreme sau mai târziu, în funcţie de posibilităţi. Cea mai mare parte a tinerilor, abia aşteaptă să împlinească vârstă de 18 ani pentru a deveni conducători auto. De fapt ei se folosesc de aceste libertăţi şi aşteaptă frumoasa vârstă pentru a se inscrie cât mai repede la şcoala de şoferi şi pentru a obţine permisul de conducere.

Marea majoritate a oamenilor nu ştie ce maşină li se potriveşte. Există foarte multe modele disponibile, ceea ce transformă deţinerea unei maşini într-o adevărată dificultate. Totuşi, specialiştii din domeniu sunt cei care pot oferi cele mai bune sfaturi atunci când vine vorba despre achiziţionarea unei noi maşini. Caracteristicile ei şi nevoile posibilului comparator trebuie să coincida. Am tinde să credem că aceste criterii după care se cumpără o maşină se referă la siguranța oferită de aceasta sau la un raport echilibrat între calitate şi preţ. Din păcate, observăm că aceste criterii nu sunt tocmai cele mai vizate, deoarece în urma unui sondaj de opinii s-a descoperit ca oamenii au alte criterii după care îşi aleg maşina.

Diferenţa între sexe este proba eliminatorie. S-a dovedit ştiinţific că bărbaţii şi femeile au preferinţe diferite în materie de maşini. De exemplu, femeile ar alege o maşină în funcţie de culoare sau de aspect, în timp ce bărbaţilor li se pare mai interesantă puterea motorului. De asemenea, bărbaţii iau în considerare şi fiabilitatea acesteia, consumul, marca, preţul şi siguranţa oferită de către maşină. Ei bine, acest lucru se produce datorită faptului că femeile nu sunt la curent cu tot ceea ce presupune o maşină.

În momentul în care va hotărâţi să va cumpăraţi o maşină este foarte important să stabiliţi bugetul alocat acesteia. Va trebui să faceţi un cost total. Pe lângă preţul pe care îl veţi da la achiziţia maşinii, va trebui să luaţi în considerare şi cheltuielile de întreţinere, RCA, impozit, combustibil etc. De asemenea, trebuie să va gândiţi foarte bine care este numărul de kilometri pe care l-aţi face lunar cu maşina şi astfel veţi şti şi câţi bani veţi cheltui pe combustibil. Nu uitaţi să luaţi în calcul şi RCA-ul, impozitul, reviziile şi eventualele reparaţii – există şi soluții optime, când achiziționezi cel puțin piesele la un preț mai bun, aşa cum vei gasi pe www.depozitulautoonline.ro. Dupa ce aţi făcut aceste calcule, vă puteţi gândi la maşina pe care va permiteţi să o achiziţionaţi.

În plus, cheltuielile pot creşte mai mult după ce maşina a trecut pe numele dvs. De exemplu, preţul asigurării poate creşte în funcţie de vârstă dvs. Este foarte important să cumpăraţi maşină care include costuri suportabile pentru buzunar.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354