Dedeman - Giurgiului

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
Dedeman Giurgiului
AdresaBucuresti, Strada Actiunii, nr. 2-4, sector 4
Telefon0234525525
Webwww.dedeman.ro
CategorieFirme materiale de constructii
Modificatacum 2 ani si 6 luni
Vizualizari2521

Descriere

Dedeman Bucuresti

Dedeman - una dintre cele mai dinamice companii din domeniul retailului de materiale de constructii si pentru amenajari interioare. Suntem lider regional, in Moldova, cu planuri de extindere si consolidare la nivel national.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992, au dezvoltat lantul de retail cu materiale de constructii de tip do-it-yourself destinat celor ce isi doresc sa aiba posibilitatea de a-si construi si amenaja caminul. In prezent, dupa 17 ani de activitate, reteaua Dedeman opereaza 15 magazine.

Compania s-a extins intr-un ritm constant si rapid. Pe langa calcule si cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman a fost intotdeauna cel uman. Angajatii care lucreaza in cele 15 magazine ale lantului nostru de retail alcatuiesc o familie, dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostri.

In 1994, Dedeman avea 11 angajati. In 2002, pentru reteaua de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare lucrau 245 oameni. Astazi, la Dedeman, peste 3000 de angajati stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati planurilor lor.

In reteaua de magazine Dedeman, clientii nostri pot alege articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa depasind 45.000 de repere, acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri - Franta, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania si China.

Dedeman inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in magazinele noastre. Pe langa consiliere si consultanta, servicii de logistica si asistenta transforma vizita la Dedeman intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos, atent si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori.

Orar

Luni - Sambata: 8:00 - 21:00
Duminica: 9:00 - 19:00