Bucuresti

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Cum preintampinam inghetul? - Solutii specializate pentru degivrare jgheaburi

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Cum preintampinam inghetul? - Solutii specializate pentru degivrare jgheaburi

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare proprietar de casa stie care sunt pericolele pe care sezonul rece le prezinta atunci cand vine vorba despre siguranta familiei si caminului: de la aleile inghetate, ce prezinta risc crescut pentru accidentarea membrilor familie, cat si a avarierii masinilor, la inghetul jgheaburilor si a rampelor de exterior. Instalarea sistemelor de degivrare jgheaburi este, astfel, o necesitate, iar dezvoltarea tehnologica ne ofera posibilitatea de a alege solutia potrivita pentru orice tip de constructie.

Pentru a beneficia de cele mai bune solutii in materie de degivrare, compania Iosoli Impex SRL va pune la dispozitie o serie de produse avizate de expertii in domeniu si certificate la nivel mondial.

Iosoli Impex SRL lucreaza in stransa colaborare cu firma germana A. Rak Warmetechnik GmbH a carei experienta de 20 de ani in domeniu si colaborare cu dealerii autorizati din 35 de tari din intreaga lume va garanteaza atat calitatea produselor, cat si expertiza tehnica in domeniu.

Solutii de degivrare si incalzire recomandate de specialistii Iosoli Impex

ARak-heating mats - Un produs destinat incalzirii camerelor, ideal pentru camera copiilor, baie, bucatarie, dar si camera de zi. Covorul electric este special conceput pentru a fi instalat sub pardoseala, poate fi adaptat la dimensiunile necesare, este economic si nu prezinta grad de risc.

Arak FHB si FHA heating mats - Produse destinate incalzirii suprafetelor de exterior. Pot fi montate cu usurinta pe alei, trepte si rampe, asigura dispersarea uniforma a caldurii, este economic si nu prezinta grad de risc.
Termostate pentru detectarea temperaturilor scazute, ce preintampina formarea ghetei pe suprafetele exterioare.

Cabluri de conducte, ce asigura mentinerea unei temperaturi constante pe durata iernii, previne inghetul si deteriorarea conductelor.

Solutii de degivrare rampe, degivrare burlane si degivrare jgheaburi usor de instalat

Toate aceste echipamente si sisteme disponibile sub forma de instalatii electrice au un consum economic redus si sporesc rezistenta suprafetelor pe durata iernii si prelungesc durata de viata a acestora.

Inca de la infiintarea sa, compania A. Rak Warmetechnik GmbH a dezvoltat in mod constant produse de inalta calitate ce fac obiectul solutiilor de incalzie a caminului, testand meticulos calitatea si performanta acestora. Prin stransa lor colaborare atat cu furnizorii de sisteme de incalzire si degivrare, cat si cu clientii companiei, echipa de ingineri A. Rak Warmetechnik GmbH au reusit sa imbunatateasca in mod eficient calitatea produselor dezvoltate pentru a deveni lider modial in domeniu.

Produsele germane A. Rak Wärmetechnik GmbH pot fi vizionate pe pagina web a dealerului autorizat Iosoli Impex SRL, accesand website-ul: www.degivrare-incalzire-electrica.ro
Tot aici va veti convinge ca oferta variata a companiei Iosoli Impex SRL este solutia cea mai ieftina in materie de costuri pentru achizitia produselor, dar si pentru montajul acestora, iar calitatea solutiilor de degivrare concepute atat pentru exterior, cat si pentru interior, sunt asigurate prin istoricul de succes al acestei colaborari intre inginerii romani si producatorii germani din domeniu.

Detaliile cu privire la specificatiile tehnice le puteti afla tot de pe website sau in colaborare cu specialistii Iosoli Impex SRL la numerele de telefon: 0722507799, 0737213312.

Autor