Bucuresti

Delta Studio si Vladimir Draghia sprijina Padurea Copiilor cu 1000 puieti la Semimaratonul Gerar

Delta Studio și Vladimir Drăghia sprijină Pădurea Copiilor cu 1000 puieți la Semimaratonul Gerar

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
349

Voteaza & Distribuie

Descriere

Delta Studio alege să împădurească printr-o sponsorizare de 1000 puieți, care vor fi plantați în următoarea campanie de împăduriri desfășurată de Pădurea Copiilor.
Duminică, 31 ianuarie 2016, o echipă formată din trei alergători și invitatul special Vladimir Drăghia a participat la Semimaratonul Gerar 2016 pentru a susține acest demers.

Semimaratonul Gerar, desfășurat în Campusul Universităţii Politehnica, este un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România. Peste 700 de alergători au luat startul la cele două probe: cros ELTH (10,8 km) și semimaraton (21 km).

Arhitecta de interior Raluca Mureșan, arhitectă Delta Studio, a participat la semimaraton alături de Andreea Petcu şi Mărgărit Bogdan. Alături de ei a alergat Vladimir Drăghia, susținut de Delta Studio și Franke România.
“Pădurea copiilor”este un proiect alViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă - care are ca scop împădurirea terenurilor degradate din sudul României și îngrijirea acestora. Lucrările de împădurire se realizează în baza unor proiecte tehnice realizate de catre experți silvici. Activitățile includ atât plantarea arborilor și arbuștilor, cât și îngrijirea lor timp de 5-6 ani.
Delta Studio, împreună cu brandul de mobilier Formmat, crede cu tărie că orice acțiune trebuie realizată cu respect fata de natură și generațiile viitoare.
Plantarea celor 1000 puieți se înscrie în campania de susținere a împăduririlor și responsabilizare asupra mediului înconjurător demarată de Delta Studio.