Bucuresti

Demonstratie sportiva

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
413

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Demonstratie sportiva si autografe de la campioni mondiali, la Grand Cinema Digiplex, in avanpremiera Campionatelor Europene de gimnastica aerobica

A saptea editie a Campionatelor Europene de gimnastica aerobica, organizate la Bucuresti in 9-13 noiembrie, va fi prefatata de o intalnire extraordinara cu sportivii romani selectionati pentru competitie. Evenimentul va avea loc sambata, 5 noiembrie, de la ora 10:30, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City, sponsor principal al intrecerii continentale.

Campioni mondiali, campioni europeni si nationali se vor reuni intr-un spectacol-demonstratie si chiar mai mult, o actiune care va aduce aproape de public conceptul de gimnastica aerobica si frumusetea acestui sport care cucereste lumea. Pentru toti cei prezenti va fi o rara ocazie de a-i cunoaste personal pe cativa dintre reprezentantii Romaniei ce isi vor disputa medaliile europene.

Sportivi ai cluburilor CSUNEFS Bucuresti si Farul Constanta - Scanteie Andreea, Drenea Andreea, Popescu Alexandra, Enache Daciana, Savulescu Lucian si Cretu Ioana, Forea Robert, Petcu Bianca si Gavrila Dari, Cucu Bogdan si Maria Diana, Scanteie Alexandru si Calenici Ioana – vor fi prezenti la aceasta intalnire cu un caracter special.

Alaturi de ei se vor afla intr-o sesiune de autografe multiplii campioni mondiali si europeni, nume recunoscute in arena internationala, precum: Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir, Tudor Porime, Anca Surdu, Laura Cristache, Corina Constantin si altii, care vor fi peste cateva zile favoritii Campionatelor Europene de la Bucuresti.

De asemenea, un moment important al evenimentului din foaierul cinematografului Grand Cinema Digiplex va fi prezenta campioanei olimpice, mondiale si europene, Simona Amanar, care va acorda autografe iubitorilor gimnasticii.