Bucuresti

Descoperă-ţi Vocea, Dezvoltă-ţi Carisma

Descoperă-ţi Vocea, Dezvoltă-ţi Carisma

Detalii

Web
http://singlebell.net/eveniment/descopera-ti-vocea-dezvolta-ti-carisma/
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
432

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercurea viitoare, 20 ianuarie, vă invităm la un workshop susţinut de actriţa şi trainer-ul Simona Năstase.

Revenim cu o tematică pe care am mai abordat-o, dar care se păstrează la fel de interesantă şi de actualitate: "Voce şi Carismă".
Pentru că 45% din comunicare reprezintă modul în care ne folosim vocea, vom învăţa împreună, prin exerciţii practice, cum să o folosim pentru a ne exprima clar şi pentru a dobândi un aliat de nădejde în toate împrejurările vieţii în care e nevoie să (ne) prezentăm cât mai bine.

Îţi propunem câteva exerciţii practice care au la bază tehnici de respiraţie şi de modelare a timbrului vocal cu ajutorul cărora să poţi deveni mai sigur/ă pe tine. În plus, prin aceste exerciţii vei:

• Învăţa să respiri corect;
• Mări capacitatea toracică astfel încât atunci când vorbeşti să te poţi exprima cu fraze mai lungi fără a exista nevoia evidentă de a respira;
• Deveni conştient/ă de timbrul vocal pe care îl ai şi vei putea experimenta o varietate de culori ale timbrului tău vocal;
• Putea să-ţi controlezi vocea în momente tensionate;
• Avea mai mult curaj să dai un telefon important sau să susţii o prezentare pentru că vei avea un aliat de încredere: vocea ta.