Bucuresti

Design de interior in Bucuresti

DESIGN DE INTERIOR

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
656

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Design de interior in Bucuresti

Pentru a pune in valoare spatiile interioare ale unei constructii este necesar sa se realizeze un proiect de design interior. Dupa o analiza amanuntita a spatiilor, a modului de functionare al acestora vom intocmi cateva solutii de amenajare ce vor tine cont de cerintele beneficiarului.

Prin intermediul designului interior se stabilestc finisajele interioare, iluminatul artificial, mobilierul, obiectele decorative. Compozitia de textura, lumina si culoare, trebuie sa conduca la obtinerea efectului dorit pentru fiecare spatiu in parte, in functie de destinatia acestuia.

Prima etapa a proiectului, este cea de vizualizare a spatiului, realizarea unui documentar fotografic si al unui releveu. Tot in aceasta etapa se poarta discutiile cu beneficiarul pentru a afla intentia de amenajare a acestuia.

A doua etapa, o reprezinta amenajarea in plan si in 3D a unei propuneri de design. Dupa stabilirea cu beneficiarul asupra solutiei finale de amenajare se intocmeste documentatia tehnica si detaliile de executie precum si proiectul pentru anumite obiecte de mobilier. Tot in cadrul aceastei etape se realizeaza lista de cantitati necesara pentru realizarea amenajarii.

A treia etapa, o reprezinta executia lucrarii si urmarirea acesteia. Se fac vizite pe santier, pentru lamurirea anumitor detalii cu echipa de constructie si se va oferi asistenta la cumpararea elementelor de mobilier si ale finisajelor.
Prin proiectul de design, puteti previzualiza rezultatul final al amenajarii, astfel elementele de finisaj si cele de mobilier vor avea un aspect unitar.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii