Bucuresti

Design interior pentru apartament cu 3 camere

Design interior pentru apartament cu 3 camere

Detalii

Telefon
0720665365
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Descriere

Modernismul reprezinta nu doar un curent cultural si arhitectural cat si un mod de gandire si exprimare a sufletelor libere. In ceea ce priveste realizarea unui proiect de design interior pentru apartament cu 3 camere, modernismul se exprima intr-o serie de forme si culori care emana eleganta, bun gust si stil. Pentru infrumusetarea peretilor si mai ales pentru evidentierea modernismului la adevarata lui valoare, marii designeri de interior recomanda folosirea ineditului tapet modern.

Aceasta alegere va fi, cu siguranta, pe placul oricarei persoane comode, careia ii place sa se exprime liber si care doreste sa nege monotonia din jurul ei. Astfel cu ajutorul tapetului, aceasta va reusi sa ofere un aspect nou, cu totul special peretilor si asta intr-un mod rapid, usor si deloc costisitor.

Modernistii sunt persoane care stiu faptul ca sufletul adora sa se exprime in culori, de aceea nu se vor multumi la banalul alb, roz sau albastru care incarca cu banalitate peretii caselor multora dintre noi. Ei vor alege mereu imbinarea simplitatii cu bunul gust si cu o doza de non-conformism, impregnarea cu propria personalitate a unui design special si astfel decorarea locuintei cu tapetul modern.

Filtre

Tip anunt: Servicii