Bucuresti

Designer-ul roman Andreea Dogaru, invitata la Serbia Fashion Week

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
394

Voteaza & Distribuie

Descriere

Designer-ul român Andreea Dogaru, invitată la Serbia Fashion Week Designer-ul român Andreea Dogaru se află pe lista invitaților festivalului de modă Serbia Fashion Week. Sâmbătă, 18 octombrie, tânărul designer va prezenta colecția „Flowers” în cadrul evenimentului.
„Sunt mândră de faptul că am ocazia să prezint Flowers în cadrul festivalului Serbia Fashion Week. Este o dovadă că eforturile designer-ilor români de a crea ceva de valoare pentru industria modei internaționale nu sunt în zadar, așa că am acceptat cu bucurie invitația. Flowers este o colecție aparte și aștept cu nerăbdare să văd reacția publicului din Serbia”, a spus Andreea Dogaru.
Andreea Dogaru participă pentru prima oară la Serbia Fashion Awards, ocazie cu care va aduce în atenția publicului colecția „Flowers”, o colecție controversată care a revoluționat industria modei din țara noastră. Designerul este pregătit să impresioneze publicul din Serbia cu articolele vestimentare ale căror tăieturi fac trimitere la geometria tridimensională și culori intense. „Flowers” este o colecție excentrică și se adresează femeilor îndrăznețe și încrezătoare.

Despre Andreea Dogaru
Andreea Dogaru este unul dintre designerii români cu potențial internațional și a intrat în industrie în anul 2010. La scurt timp de la lansarea primei colecții, în 2011, Andreea a primit distincțiile „Designerul anului” și „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit și premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman".
De-a lungul timpului, persoane publice precum Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar și artiști internaționali precum actrițele Erika Eleniak și Michelle Rodriguez au îmbrăcat haine realizate de Andreea Dogaru.