Bucuresti

Despre transportul agabaritic - ce presupune și prin ce se caracterizează

Despre transportul agabaritic - ce presupune și prin ce se caracterizează

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Apartine de
E-Advertising
Vizualizari
203

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transportul agabaritic este definit ca fiind acea activitate de transport care se realizează cu o flotă performantă și utilaje complexe, eficiente în acest sens. Toată această activitate trebuie să se realizeze cu mare atenție deoarece procesul în sine este unul extrem de dificil.

Holleman - în atenția celor care care au nevoie de servicii de transport agabaritic

Experiența de peste 20 de ani în acest domeniu atestă că Holleman, cu site-ul oficial https://www.holleman.ro/, este compania din industria transportului agabaritic și greu ce ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor, atât în România, cât și în Estul Europei.

Calitatea, promptitudinea și seriozitatea sunt cei trei indici de bază care conturează cartea de vizită a companiei Holleman. Totodată, subsidiarele din România, Bulgaria, Republica Moldova, Norvegia, Ucraina, Serbia și Ungaria sunt un avantaj uriaș pentru publicul de pretutindeni - Holleman fiind o companie recunoscută la nivel internațional pentru perseverența continuă în acest domeniu de activitate.

Echipa susține că o coordonare atentă și o logistică de excepție sunt elementele cheie prin care se poate realiza un transport agabaritic corect, într-un timp optim. Transporturile de echipamente agricole, utilaje de construcții, turbine eoliene, structuri metalice, vagoane, ambarcațiuni, aeronave și așa mai departe fac parte din istoricul remercabil al echipei.

Primul pas important - determinarea greutății și dimensiunii mărfurilor în cauză

Întocmirea planului unui transport agabaritic pornește de la determinarea greutății și dimensiunii mărfurilor de transportat. În acest fel, se va putea alege cu ușurință vehiculul si echipamentul cel mai potrivit pentru a realiza transportul. Se poate spune că aceste două determinări sunt cele care dau startul întregului plan de transport.

O mică excepție de la regulă este greutatea mărfurilor. De ce? Pentru că vehiculul în cauză, cel prin intermediul căruia se va realiza transportul, trebuie să realizeze totul fără să fie suprasolicitat. De aceea, după ce se determina greutatea mărfurilor, se alege un vehicul optim pentru a realiza transportul, raportându-se totul la greutate și apoi la dimensiuni.

Alegerea traseului potrivit - un alt pas important al întregului plan

Un alt pas în realizarea transportului agabaritic cu succes este reprezentat de alegerea rutei optime. Cei interesați trebuie să știe că echipa Holleman se va ocupa de acest task. Ei vor alege traseul care favorizează transportul, siguranța acestuia, dar și timpul.

Realizarea operațiunii în conformitate cu reglementările legale este primul lucru pe care echipa pune accent, deci beneficiarii nu trebuie să aibă niciun dubiu cum că planul nu va fi dus în totalitate la bun sfârșit. De asemenea, obținerea vizelor și a autorizațiilor de transport face parte tot din pachetul de sarcini ale aceleiași echipe.

În parcurile auto din diferite colțuri ale lumii, Holleman deține autotractoare puternice - 4x2, 6x2, 6x4, 8x4 - și diferite trailere ultramoderne cu axe multiple si modulare, extensibile, cu alveole sau cu mese rotative. Pentru transporturile agabaritice de mare greutate, compania obișnuiește să folosească remorci modulare Goldhofer - renumite pentru maniera excepțională prin care duc la sfârșit orice tip de transport greu.

Pentru și mai multe detalii ce privesc atent transporturile agabaritice și grele, cei interesați sunt invitați să acceseze holleman.ro - echipa le stă la dispoziție în permanență cu suport și cele mai bune sfaturi.