Bucuresti

Despre ventilatoare industriale si motoare electrice


Despre ventilatoare industriale si motoare electrice

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
666

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poate ca va intrebati cum este posibil ca aerul sa fie proaspat si curat tot timpul in supermarketuri, hale industriale sau institutii. Sisteme de aer conditionat? Putin probabil. Astfel de solutii sunt eficiente pentru locuinte si alte spatii restranse.
La nivel macro, se impun solutii mai eficiente. Se folosesc ventilatoare de tip industrial, care nu ar putea functiona fara motoare electrice de mare putere. Puteti observa personal sistemele de ventilatie prezente peste tot pe unde mergeti. E vorba aici de sisteme de ventilatie prin tubulatura sau ventilatoare montate direct pe perete. Ventilatoare centrifugale sau ventilatoare de acoperis, ventilatoare de joasa sau de mare presiune sunt cateva din variantele disponibile. Toate acestea sunt adaptate si alimentate cu ajutorul motoarelor electrice, in asa fel incat sa ofere debitele si fluxurile de aer necesare.
La fel de variata ca si gama ventilatoarelor este si cea a motoarelor electrice. Accentul in alegerea lor se pune in special pe mediul in care urmeaza sa functioneze. Se tine astfel cont daca este un mediu potential coroziv, daca motorul electric va functiona in conditii de umiditate crescuta, la temperaturi extreme sau in medii cu mult praf. De asemenea conteaza tensiunea de alimentare, turatia pe care o poate oferi motorul electric si multe alte elemente ce pot fi personalizate.
Producatorii de motoare electrice industriale pun aceste produse la dispozitia doritorilor in variante multiple. Se realizeaza astfel productii de serie care suplinesc majoritatea nevoilor. Situatiile speciale impun insa serii de motoare speciale. Pot fi realizate astfel motoare cu protectii suplimentare – acestea sunt cele mai cautate si mai personalizate in principal. Astfel pentru medii si conditii deosebite pot fi realizate motoare electrice antiexplozive si cu protectii suplimentare la praf, umiditate sau temperaturi extreme. Se evita astfel defectiunile si se sustine ventilatia asigurata de motoarele electrice care alimenteaza ventilatoarele industriale la orice ora. Chiar si cazul caderilor de tensiune este acoperit ca si risc prin posibilitatea folosirii generatoarelor de curent.
Astfel, un sistem de ventilatie complet, de utilizat la nivel industrial, este compus din trei elemente principale: ventilatorul – axial, centrifugal, de acoperis, de mare sau joasa presiune etc., motorul electric – monofazat sau trifazat, cu trepte de turatii diferite, antiexploziv, antipraf sau anticoroziv etc., si generatorul de curent electric care suplineste necesarul de electricitate oricand. Astfel misiunea ventilatiei devine una indeplinita chiar si in situatii in care necesarul este unul net mai mare decat ceea ce se cere intr-o locuinta.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354