Bucuresti

Detalii acces pentru cel de-al doilea party Deck: Delilah @ Atelierul de Productie!

Detalii acces pentru cel de-al doilea party Deck: Delilah @ Atelierul de Productie!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Vizualizari
516

Voteaza & Distribuie

Descriere

Detalii acces pentru cel de-al doilea party Deck: Delilah @ Atelierul de Productie!
Opening: Lucia
Warm up: Adnana Sun

A mai ramas o singura zi pana la cel de-al doilea party Deck, cea mai noua platforma destinata muzicii live, prezentata de Beck’s! Party-ul va avea loc vineri, 21 martie, in Atelierul de Productie, line-up-ul incluzandu-le pe Delilah, alaturi de Lucia si Adnana Sun.

Accesul se va face incepand cu ora 22:00, programul deschizandu-se cu Adnana Sun care a pregatit un set special ce va include hip hop soul si smooth d’n’b, acesta fiind urmat de concertul Luciei (23:15), o prezenta incantatoare cu o voce seducatoare. Delilah va urca pe scena chiar la miezul noptii, iar organizatorii recomanda publicului sa vina in timp util, pentru a evita eventualele aglomerari la intrarea in club. In zona de eveniment nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video.

Biletele pentru cea de-a doua editie Deck mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta dar si de la urmatoarele locatii din Bucuresti: Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9) si Beros & Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19), sau online, de pe Myticket.ro si Iabilet.ro, la pretul de 50 de lei. In seara evenimentului acestea vor putea fi cumparate si de la intrarea in Atelierul de Productie, in limita disponibilitatii, la pretul de 60 de lei.

Deck Sounds este o noua platforma muzicala dedicata tinerilor artisti a caror cariera a debutat deja pe scene europene, fiind considerati “the next best thing” in muzica electro si indie rock internationala.

Lucia, cea care va deschide evenimentul de vineri, a pregatit si un mesaj special pentru public: https://www.youtube.com/watch?v=Jxaitnq-vFY&feature=youtu.be.

Deck Sounds official facebook page: www.facebook.com/DeckSounds.ro
Official Event facebook page: https://www.facebook.com/events/1512378355654518/