Bucuresti

Detalii acces pentru primul party Deck: Elliphant @ Atelierul de Productie!

Detalii acces pentru primul party Deck: Elliphant @ Atelierul de Productie!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Descriere

Detalii acces pentru primul party Deck: Elliphant @ Atelierul de Productie!

Doar doua zile au mai ramas pana la debutul seriei de evenimente Deck, cea mai noua platforma destinata muzicii live, prezentata de Becks! Primul party va avea loc weekendul acesta, sambata, pe 25 ianuarie, in Atelierul de Productie, cu Elliphant cap de afis, alaturi de RotoPerCutoR si Yelllow.

Accesul se va face incepand cu ora 22:00, programul serii fiind stabilit sa inceapa in jurul orei 22:45 cu set-ul RotoPerCutoR, urmat de concertul trupei Yelllow. Elliphant va urca pe scena dupa miezul noptii, insa organizatorii recomanda publicului sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la intrarea in club. In zona de eveniment nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video.

Biletele pentru prima editie Deck mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe Myticket.ro la pretul de 40 de lei, urmand ca in seara evenimentului acestea sa poata fi cumparate si de la intrarea in Atelierul de Productie, in limita disponibilitatii, la pretul de 50 de lei.

Deck Sounds este o noua platforma muzicala dedicata tinerilor artisti a caror cariera a debutat deja pe scene europene, fiind considerati “the next best thing” in muzica dance hall, electro, indie rock internationala. Suedeza Elliphant este primul nume inclus in seria concertelor Deck, mesajul sau dedicat publicului roman putand fi urmarit pe canalul oficial de youtube al platformei: http://www.youtube.com/watch?v=TYJnxfbyPIM.

Deck Sounds official facebook page: www.facebook.com/DeckSounds.ro
Official Event facebook page: https://www.facebook.com/events/688014174576755/?fref=ts