Bucuresti

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Detalii

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
2385

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 22 noiembrie 201819:00
Sambata 8 decembrie 201818:00

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cea mai noua productie proprie a Teatrului Elisabeta - “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc” - este o adaptare după piesa “Don’t dress for dinner” a dramaturgului francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internationala, "Boeing Boeing". Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse in 18 limbi si puse in scena in peste 55 de tari in intreaga lume. Aproximativ 20 milioane de oameni au ras la piesele sale si aproximativ 500 milioane au vizionat spectacolele in varianta inregistrata. A fost numit "Chevalier de la Légion d'honneur" (Legiunea de Onoare in grad de Cavaler), una dintre cele mai inalte distinctii ale Frantei.

"Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!", ii readuce impreuna, pe scena Teatrului Elisabeta, pe Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Tania Popa, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimisi, Marius Gilea, Marcelo Cobzariu, Anca Dinicu si Oana Mosneagu. "Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!" este una dintre cele mai de succes piese de teatru a lui Marc Camolleti, fiind aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum Canada, Australia, Africa de Sud, Germania, Franta, Rusia dar si in S.U.A.

Inca de la inceput, spectatorii sunt introdusi in intimitatea casei de vacanta, de la tara, a lui Robert si a sotiei sale Jacqueline. Armonia conjugala se risipeste insa destul de repede caci aflam despre planul secret al lui Robert de a petrece un weekend romantic cu frumoasa sa amanta, in timp ce Jacqueline ar trebui sa fie plecata.

Totul este pregatit pentru ca o bucatareasa iscusita sa le pregateasca o cina savuroasa, invitandu-l de asemenea pe prietenul sau Bernard, drept alibiul perfect. Ce ar putea merge prost? Ei bine…sa presupunem ca Bernard nu isi da seama, cu adevarat, de ce a fost invitat. Sa presupunem ca Bernard si Jacqueline sunt amanti in secret, ceea ce faca ca Jacqueline sa NU mai plece pentru weekend.

Sa presupunem ca bucatareasa trebuie sa pretinda ca este amanta iar amanta este incapabila sa gateasca. Sa presupunem ca alibiul fiecaruia se amesteca cu cel al celorlalti. "Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!" este o comedie de situatie exceptionala in care quiproquo-ul si infidelitatile surprinzatoare starnesc rasete copioase.

Regia este semnata de Serban Puiu, scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.