Bucuresti

Dezvolta personalitatea creativa a copilului tau cu modulul "Creative Thinking for Kids"!

Dezvolta personalitatea creativa a copilului tau cu modulul "Creative Thinking for Kids"!

Detalii curs

Telefon
0728865354
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Hotel Crystal Palace
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
830

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

CLEVER Children Sectorul 1 anunta inceperea inscrierilor pentru cursul “Creative Thinking for Kids”.

Cursul se adreseaza copiilor cu varste intre 6 –9 ani si are drept scop sa ii invete pe copii sa gandeasca flexibil intr-o lume care gandeste predominant in tipare limitative. Asa cum ne antrenam corpul, in acelasi mod trebuie sa ne antrenam si gandirea prin studiul si aplicarea tehnicilor de gandire creativa pentru copii care fac obiectul noului curs CLEVER children - “Creative Thinking for Kids”.
  • Perioada curs: 29 Martie - 26 Aprilie (Sambata)
  • Orar: 09.30 - 11.20 / Grupa KIDS
  • Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
  • Locuri: 12 copii/ grupa
Cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase. Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

La finalul celor patru lectii, copiii vor sti cum sa gandeasca creativ pentru a gasi solutii ingenioase, chiar inovative pentru situatii cu care se intalnesc.

Cursul se bazeaza pe un principiu simplu: copiii carora li se ofera mai multe posibilitati in rezolvarea problemelor sunt mult mai creativi decat cei carora li se impun solutii.

Mai multe informatii despre continutul cursului, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-1.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 1, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector1@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul1 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul1.
Va asteptam alaturi de noi!
Echipa CLEVER children® Sectorul 1

CONTACT
CLEVER children® Sectorul 1
Tel.: 0728.865.354
E-mail: Sector1@cleverchildren.ro
Web: www.CursuriCopii.ro

Orar curs

Vineri: 9:30 - 11:20