Bucuresti

Curs diagnostic si evaluare clinica

Detalii curs

Categorie
Cursuri sanatate / frumusete
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
754

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in cadrul CLINICII AQUAMARIN din Bucuresti, Bd. Decebal nr.6, sector 3 (zona Piata Alba-Iulia), cursul acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim de formare continua:

Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite.

Cursul ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.

Grupul tinta: Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea, cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie, etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza in activitatea lor profesionala.

Taxa: 600 lei.

Studentii si masteranzii beneficiaza de reducere 10 %.

Detalii in pag : http://www.aquamarin.ro/

Inscrieri si informatii la tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.