Bucuresti

Dial Telecom

Dial Telecom

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 10 A
Telefon
0214026111
Fax
0214026112
Web
www.dialtelecom.ro
Categorie
Internet / Telefonie / TV
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
1712

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dial Telecom este prezenta pe piata de telecomunicatii din Romania incepand cu anul 2001, ca subsidiara a Dial Telecom Cehia, fiind apoi preluata, in 2007, de grupul Digital Cable Systems (DCS).

Infiintat in 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, grupul Digital Cable Systems (DCS) este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii de pe piata autohtona. Compania ofera servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, solutii de transmisiuni date si acces Internet, precum si telefonie fixa, atat pe segmentul business cat si pe cel al clientilor rezidentiali, pe piata din Romania.

Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA - adresat in exclusivitate consumatorilor individuali, si Dial Telecom - unul dintre cei mai importanți ofertanti de servicii de acest tip pe segmentul business.

In cei 10 ani de activitate Dial Telecom a reusit sa se impuna pe piata, devenind operatorul alternativ preferat pentru Servicii Integrate de Comunicatii Electronice (telefonie fixa, acces Internet, transmisii de date si colocare servere), adresate in exclusivitate companiilor. Acest lucru a fost posibil prin integrarea sub numele Dial Telecom a unei preocupari permanente pentru satisfactia clientilor, alaturi de tehnologii stabile si performante.