Bucuresti

Dingotrans SRL - important producător de tâmplărie lemn stratificat de pe raza Moldovei

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
326

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Lemnul stratificat este alcătuit din profile de lemn care prin tehnologia de stratificare și prin finisajele de calitate îl face să fie tot mai căutat pe piața din România.Tâmplăria din lemn stratificat are numeroase plusuri, dintre care putem enumera: creează o atmosferă plăcută în locuință, conferă un aspect elegant și rafinat datorită lemnului, creează o izolare termică și fonică foarte bună, prezintă sisteme de închidere și deschidere perfomante, este disponibilă într-o multitudine de culori, lemnul stratificat este un material care nu afectează mediul și sănătatea, adaugă valoare oricărei case, estetică și un plus de eleganță clădirii.

În interiorul clădirilor dotate cu tâmplărie din lemn nu se formează condens nefiind necesară deschiderea zilnică a ferestrelor și ușilor pentru eliminarea vaporilor de apă ca în cazul tâmplăriei din PVC. Acesta este un motiv în plus de a achiziționa tâmplărie din lemn stratificat.

De unde poți cumpăra tâmplărie din lemn stratificat?

Dingotrans SRL este o companie care îmbină clasicul elegant cu tehnologia modernă iar astfel produce și comercializează o gamă largă de produse din lemn stratificat, fiind unul dintre cei mai mari fabricanți de produse precum: uși de exterior din lemn, uși de interior din lemn, ferestre din lemn, scări de interior, balcoane din lemn, glafuri de ferestre, produse de bricolaj.

Pe lângă produsele pe care le oferă, compania prestează servicii privind amenajările interioare precum montare parchet din lemn masiv, podele din lemn masiv, intimizări interioare și lambrisări. În cadrul firmei se desfășoară și activitatea de transport marfă intern și internațional.

Compania deține o suprafață de peste 3000 metri pătrați în care este amenajată fabrica și depozitele aferente ei. În prezent, firma deține peste 30 de persoane angajate.

Dingo Trans respectă cele mai înalte standarde de calitate, asigură cele mai bune materiale deoarece colaborează doar cu furnizori de materii prime superioare. Compania încurajează dezvoltarea economiei naționale, deoarece este un producător român și împreună cu clienții care achiziționează produse de aici, reușește acest lucru.

Avantajele clienților de a colabora cu Dingotrans sunt: promptitudine în execuție și livrare, calitate, preț competitiv, flexibilitate și calitate.

Stilul unic este ceea ce definește compania iar acest lucru se reflectă în toate proiectele realizate prin inovație, creativitate, culoare, inspirație și lejeritate.

Pe cei de la Dingotrans îi poți găsi de luni până vineri între orele 8:00- 18:00, pe strada Semicercului, nr 3, Târgu Ocna, județul Bacău, iar dacă dorești să afli mai multe informații despre companie și despre produsele sale poți accesa site-ul companiei, www.dingotrans.ro