Bucuresti

Dinner Show Cabaret

Dinner Show Cabaret

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
871

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 decembrie 201321:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Bordello' s Mulanruj - Dinner Show Cabaret
Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 21:00
Mulanruj Dining Theatre, Bucuresti
Bucureștiul redevine "Micul Paris", cabaretul artistic si bucataria fine dining sunt acum disponibile pentru plăcerea dumneavoastră in primul Dining Theatre din Romania.
Mulanruj Dining Theatre, latura plina de viata si exuberanta a “Bordello”, se afla la etajul 1 a cladirii din Selari 14, chiar langa Library Bar si este, de departe, cea mai rafinata și eleganta sala de cina si spectacol din intreg Centrul Istoric. De la decor pana la evenimentele din interior, totul inspira pofta de viata, veselie si uitare a cotidianului.
Aici va asteapta CABARETUL ce imbina spectacolul de magie, teatru, acrobatie, muzica, comedie si burlesque cu o experienta culinara desavarsita… totul este conceput pentru a va crea cele mai placute senzatii, adevaratul “joie de vivre”.
Situat chiar în interiorul salii tronului Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Mulanruj Dining Theatre inspiră decadența unor vremuri apuse, o incapere care a văzut atât de multe evenimente incat nimeni nu si-ar putea imagina toate pasiunile si intrigile tainuite de aceste ziduri.

Daca ai putea întreba aceste locuri, despre oamenii, emoțiile, dramele şi bucuriile, suferința şi fericirea, plăcerile şi păcatele la care au asistat, cat de multe carti ar putea fi scrise. Atât de multe lucruri s-au întâmplat în toți acești ani, de la resedinta a reginelor şi prinților, la un lăcaș al hoților, vagabonzilor şi prostituatelor, pentru ca în timp să devină unul dintre cele mai importante hoteluri ale secolului IXX ale vechiul oraș, de la lux şi opulenţă, la pasiune arzătoare, aceste ziduri au fost martore la toate. Atât de multe feţe au privit locul în care stați acum - un tribut şi o dovadă a unor emoții aproape tactile.
Între aceste ziduri, înconjurat de gândurile trecutului şi viitorului, relaxaţi-vă şi permiteți delectarea gusturilor, cu băuturi din toate colţurile lumii, cu o bucătărie fina si un spectacol greu de egalat.
Ce loc mai potrivit pentru a degusta placerile vietii? Mulanruj gazduieste seri de teatru, cabaret comedie si magie, iar in timpul weekend-ului, dupa spectacol, se transforma in unul din cele mai animate cluburi de noapte ale centrului vechi.

Bine ați venit la Cabaret - locul unde te bucuri de viata!

Categorii vouchere:

Mulanruj Voyeur 49 lei
spectacol + o bautura
Asistati la spcatcol alaturi de un pahar de Spritzer, Cointreau Fizz, Vin Alb/ Rosu sau Bere

Mulanruj L'experience 79 lei
spectacol + o bautura + fel principal
Va bucurati de spectacol si serviti un fel principal alaturi de un pahar de Spritzer, Cointreau Fizz, Vin Alb/ Rosu sau Bere

Mulanruj Gourmet - 99 lei
spectacol + o bautura + fel principal + gustare sau desert
Asistati la spectacol si serviti o cina de 2 feluri alaturi de un pahar de Spritzer, Cointreau Fizz, Vin Alb/ Rosu sau Bere

Mulanruj Extravagance - 119 lei
spectacol + o bautura + gustare + fel principal + desert
Asistati la spectacol si serviti o cina completa de 3 feluri alaturi de un pahar de Spritzer, Cointreau Fizz, Vin Alb/ Rosu sau Bere

Pentru confirmarea rezervarii sau alte informatii va rugam sa sunati la 0748881085 sau email: rezervari@bordellos.ro

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta