Bucuresti

Distractia vine in combinatii personalizate la Grand Combo, cel mai nou spatiu de divertisment din Baneasa Shopping City

Distractia vine in combinatii personalizate la Grand Combo, cel mai nou spatiu de divertisment din Baneasa Shopping City

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
865

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Baneasa Shopping City deschide pe 20 decembrie cel mai nou si mai modern spatiu de divertisment al unui centru comercial din Romania, Grand Combo. Acesta a fost creat pornind de la asteptarile publicului-tinta in ceea ce priveste experienta pe care ar trebui sa o ofere un centru comercial ideal.
Proiectul a fost gandit sub forma unei camere de distractie supradimensionate, unde vizitatorii isi pot personaliza experienta, combinand atractiile si experientele unice ale fiecareia dintre acestea. Spatiile de divertisment de la Grand Combo de disting atat prin varientate, cat si prin componenta inovatoare pe care o ofera, fie ca e vorba de design-ul deosebit, noutatea pe piata sau experienta unica de divertisment. Design-ul Grand Combo a fost creat de arhitectul Domenico del Priore, cu o vasta experienta in proiectele de retail si entertainment, si Alexandra Bondoc, arhitectul in-house din cadrul Baneasa Shopping City.
Grand Combo inseamna 1500 mp plini cu atractii pe cat de variate, pe atat de palpitante. Shuffleboard-ul este un concept complet nou si unic in tara noastra, dar cu o lunga traditie in tari precum SUA. Similar cu air hockey-ul si curling-ul, jocul reprezinta o adevarata provocare strategica si de indemanare.
Un alt element de noutate, unic intr-un centru comercial din Romania, este peretele de bouldering, inalt de 3,5 m, care poate fi urcat de catre orice vizitator, fara a avea nevoie de echipament specializat.
Gamerii se vor bucura de o experienta de divertisment all-in-one cu ajutorul Lounge booth-urilor, o serie de alveole legate in retea. Acestia se vor putea juca alaturi de alti participanti prin intermediul consolelor Xbox integrate, sau se vor putea relaxa vizionand filme si ascultand muzica.
Din Grand Combo nu putea lipsi Party Box-ul, un spatiu unde se pot organiza petreceri private. Acesta beneficiaza de cateva dintre cele mai indragite atractii, puse la dispozitie in exclusivitate oaspetilor: sistem de karaoke, masa de biliard, 2 piste de bowling si console Xbox.
Printre celelalte atractii oferite de Grand Combo se numara mesele de billiard de cea mai buna calitate, produse de catre Brunswick, pistele de bowling marca QubicaAMF sau scaunele Sonic Chairs. Acestea din urma formeaza un spatiu de relaxare unde vizitatorii pot asculta muzica preferata la difuzoarele incastrate de inalta calitate, cu sunet unidirectional.
Grand Combo gazduieste un restaurant de tip American diner, inspirat din design-ul anilor 1950, al carui preparat-vedeta sunt burgerii uriasi, „the best in town”. Acesta promite mai mult decat experienta unui restaurant conventional si va gazdui in mod constant evenimente. In plus, in timp ce parintii iau masa, copiii se pot juca sub supravegherea acestora pe terenul numit Green Hill, un mic deal cu iarba artificiala, aflat in imediata vecinatate a restaurantului. Grand Combo beneficiaza si de doua baruri; primul dintre acestea este integrat in restaurant, iar cel de-al doilea este situat in zona de entertainment.
Grand Combo stabileste un nou standard al experientelor de divertisment din centrele comerciale, reconfirmand angajamentul Baneasa Shopping City de a oferi in permanenta elemente inovatoare publicului sau. „Am creat Grand Combo pornind de la asteptarile vizitatorilor nostri. Pentru ei, centrele comerciale ar trebui sa ofere mai mult decat experienta de shopping si sa se transforme in veritabile spatii de lifestyle, unde pot regasi atat o experienta culinara inedita, dar si divertisment de inalta calitate”, declara John Younis, Entertainment Business Unit General Manager in cadrul Baneasa Developments.
Incepand cu 20 decembrie, atractiile si barul din cadrul Grand Combo vor fi deschise zilnic de la ora 10:00 AM, pana la ultimul client, iar restaurantul, intre orele 10:00 – 12:30 AM. In luna ianuarie, zona de entertainment din Baneasa Shopping City va include si un cazinou MaxBet.
Proiectul face parte, alaturi de centrul expozitional Grand Cosmos si Grand Cinema Digiplex, din Grand Entertainment, divizia Baneasa Developments specializata in leisure si entertainment.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta