Bucuresti

Dl. Goe si ai lui

Dl. Goe si ai lui

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
224

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dan Tudor şi Stela Popescu sunt protagoniştii musicalului Dl. Goe şi ai lui“, cea de-a a 9-a premieră a Teatrului Stela Popescu:

“Dl. Goe şi ai lui” va fi cea de a 9-a premieră a Teatrului Stela Popescu, de la înfiinţarea acestuia, în aprilie 2016. Premiera va bucura foarte curând publicul format din cei mai mici spectatori, deşi nu ne despărţim nici de foarte popularul baletul HARAP ALB, nici de show-ul “Competiţia Vedetelor”.
Adaptare după schiţele lui Caragiale, “Dl.Goe şi ai lui” este un musical semnat Roman Vlad, o producţie reinterpretată de exuberantul actor şi regizor Dan Tudor, care semnează regia artistică a spectacolului. Cu o coregrafiei semnată Ştefan Soare, “Dl.Goe şi ai lui” este o producţie la care participă vedetele teatrului - solişti, dansatori, tineri actori, cu concursul Baletului Teatrului Stela Popescu.
Spectacolul este o tălmăcire contemporană, vie şi palpitantă, a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, o derulare filmică sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor.Goe, Mamiţa, MamMare, călătorii ciudaţi - toţi aşteaptă publicul în trenul buclucaş, în toate gările uitate de Dumnezeu, în care orice se poate întâmpla!Cap de afiş este Stela Popescu.