Bucuresti

Dorina Chiriac va fi alaturi de Taxi la aniversarea a 15 ani

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
396

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dorina Chiriac va fi alături de Taxi la aniversarea a 15 ani

Mai e o săptămână până la spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani”, se fac ultimele pregătiri, se anunță noi invitați care vor fi împreună cu Taxi pe scenă.

Actrița Dorina Chiriac se alătură trupei Taxi și explică această asociere:

„Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează și nu mă duce pe ocolite și nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva.” - Dorina Chiriac.

Lista invitaților e aproape completă, mai lipsește doar unul.
Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi” sunt, până în acest moment, invitații trupei Taxi la aniversarea de 15 ani, ce va avea loc pe 17 martie, la Sala Palatului.

Biletele la spectacol sunt disponibile prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Spectacolul aniversar va fi precedat de lansarea albumului „15”, ce va avea loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor. Albumul va fi disponibil la chioșcurile de ziare din toată țara.