Bucuresti

Dream Cafe

Dream Cafe

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Bulevardul Lacul Tei, nr. 29
Telefon
0212102020
Web
dreamcafe.ro
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
875

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dintodeauna ne-au placut cafeaua si ciocolata calda pentru ca ne rasfata simturile. Aici, cafeaua are gustul proaspat, iar cana cu irish duble cream savurata in timpul amiezii, induce o dispozitie perfecta pentru a petrece cateva clipe de liniste. Atmosfera calda si ambientul revigorant din cafenea te vor readuce aici de fiecare data cand iti doresti acest lucru.

Programul nonstop a fost special creat pentru insomnaticii care iau pulsul patry-urilor seara si inspira energie ziua, iar atmosfera intretinuta subtil de Dream DJ-ul profesionist, confera un ambient de petrecere si o dispozitie perfecta pentru a savura cele mai frumoase clipe.
Pentru momente de sublima relaxare, expresso savurat aici are izul proaspat de dimineata, preparatele culinare sunt printre cele mai alese, delicioase si sofisticate, iar evenimentele sunt printre cele mai vibrante si incitante.

Condimenteaza-ti noptile cu cele mai incitante party-uri si stinge distractia cu cele mai apetisante cockteiluri. Dream Cafe iti propune o alta dimensiune a distractiei, o experienta distincta intr-un loc destinat exclusiv... tie.

Filtre

Facilitati: Locatie evenimente
Oferta: Alcool, Cafea, Sucuri, Tigari