Bucuresti

E-Camere.ro – Descopera principalele avantaje ale uimitoarelor camere de supraveghere ascunse si riscurile care trebuie luate in considerare

E-Camere.ro – Descopera principalele avantaje ale uimitoarelor camere de supraveghere ascunse si riscurile care trebuie luate in considerare

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Descriere

Industria camerelor video este din ce in ce mai predispusa sa satisfaca cerintele tuturor persoanelor care doresc sa isi sporeasca gradul de siguranta in cadrul locuintei sau la locul de munca. Caracteristicile acestor camere de supraveghere ascunse indeplinesc cerintele tuturor celor pentru care singuranta si confortul sunt foarte importante pentru viata de zi cu zi.

Prin intermediul specialistilor magazinului online E-Camere.ro, puteti beneficia de o sumedenie de modele si marci disponibile la preturi avantajoase. Catalogul online al companiei Polites Online Srl cuprinde atat camere de supraveghere ascunse, cat si wireless si sisteme pentru exterior sau interior.

Elementul principal care diferentiaza aceste sisteme de alte camere de supraveghere consta in faptul ca acestea pot fi integrate foarte usor in zone in care sa nu poata fi detectate cu usurinta.

Prin urmare, toti cei care sunt tentati sa manifeste comportamente abuzive sau intruzive sunt foarte usor inregistrati, iar imaginile pot fi folosite ca probe in instanta pentru recuperarea bunurilor sau repararea stricaciunilor realizate.

Faptul ca aceste sisteme de supraveghere pot fi camuflate si integrate in diferite spatii determina faptul ca acestea sa fie considerate o adevarata resursa care determina un grad foarte ridicat de siguranta pentru locuinta si bunurile detinute de toti beneficiarii acestor camere de supraveghere video.

Camere care sporesc gradul de siguranta

Magazinul online E-Camere.ro asigura si comercializeaza numeroase tipuri de camere ascunse al caror design este conceput in asa fel incat sa faciliteze principalul lor obiectiv: sa sporeasca gradul de siguranta pentru orice beneficiar fara de a fi inobservabile.

De asemenea, acestea pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior, in functie de necesitati, iar capabilitatile acetora depind de acest aspect. De exemplu, camera de supraveghere ascunsa de interior KMW KM-70XVI se poate integra perfect intr-un decor interior, iar distanta infrarosului este cea de 10 m.

Cu toate acestea, camerele de supraveghere ascunse prezinta anumite dezavantaje, precum cel de a avea o pozitie fixa, iar raza de inregistrare nu este una foarte larga. Pe aceasta platforma mai puteti gasi si camere de supraveghere ascunse de exterior, precum cea de tipul HIKVISION DS-2CD6412FWD-30, dar care nu profita de beneficiul infrarosului.

Nu doar niste simple camere, ci E-Camere

Cu toate acestea, pe langa beneficiile aduse, trebuie sa va ganditi serios la utilizarea acesteia, caci pot actiona impotriva intimitatii anumitor persoane si, mai mult, viata personala le este monitorizata, ceea ce incalca un important cod al eticii si al drepturilor omului.

Pe langa oferta tentanta a camerelor de supraveghere, magazinul online e-camere.ro ofera si o multitudine de accesorii, iar in cazul unor nelamuriri sau intrebari frecvente, personalul magazinului va sta intotdeauna la dispozitie.

Mai mult, fiecare produs are descrierea proprie si detalii in ceea ce priveste capabilitatea aparaturii, iar acest lucru ofera o ampla perspectiva in ceea ce priveste diversitatea produselor.

Date de contact
Pentru mai multe informatii si produse, nu ezitati sa accesati cat mai curand website-ul magazinului online, la urmatoarea adresa: www.e-camere.ro

Autor