Bucuresti

Ecstatic Dance

Detalii

Telefon
0722661897
Web
www.ecstaticdance.ro
Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
474

Voteaza & Distribuie

Descriere

*** Sărbătorim Duminica la Ecstatic Dance ***

Ceremonie cu Cacao * ECSTATIC DANCE * Oră în comunitate
DJ Chak.Ra (Ecstatic Dance Berlin & Munich)

Duminică la prânz / Un nou templu al dansului / Workshop paralel pentru copii / Zonă de masaj & relaxare / Pot luck vegan


PROGRAM //

10:30 Sosire și încălzire
11:00 Ceremonia cu Cacao

12:00 Călătoria Ecstatic Dance
DJ Chak.Ra
https://www.mixcloud.com/Chak_Ra/
https://soundcloud.com/chak_ra

14:15 Oră în comunitate / conectare & pot luck vegan


SCHIMB DE ENERGIE //
100 lei
20 lei / copil

CUM AJUNGI //
Anturaj Dance Studio
Str. Popa Nan nr. 82, etajul 1
La o stație distanță de Foișorul de Foc sau Hala Traian.
Mijloace de transport: troleibuz 70, 79 sau 92 (stația Țepeș Vodă);
Autobuz 135 sau 311 (stația Școala Iancului);
Tramvai 40 sau 56 (stația Universitatea Hyperion), 55 (stația Școala Iancului);
Metrou stația Piața Muncii, la 10-15 min de mers / două stații de tramvai.

ÎNAINTE SĂ VII //
Pentru a crea un spațiu curat și confortabil pentru toți, te rugăm vino fără să fi consumat alcool sau alți intoxicanți, fără să porți parfum, lasă pantofii și conversațiile în afara ringului de dans. Ia cu tine o sticlă cu apă și haine de schimb, dacă vrei și pregătește-te să transpiri ;)
Vezi pe site-ul nostru Principiile Ecstatic Dance și răspunsurile la întrebări frecvente!
www.ecstaticdance.ro

CE SE ÎNTÂMPLĂ //
Ecstatic Dance este o formă de meditație prin mișcare liberă, care eliberează cel mai autentic dans din fiecare, generând magie, unitate și energie transformatoare. Ceremonia cu Cacao ne încurajează să aprofundăm conexiunea cu noi înșine, pregătindu-ne pentru călătoria prin dans și muzică.

Timp de două ore, DJ-ul creează valuri muzicale lente sau rapide, care ghidează dansatorii prin diverse trăiri și intensități. Poți să dansezi așa cum vrei – singur/ă sau cu ceilalți, timid sau expansiv, pe podea sau în aer. Ecstatic Dance oferă mediul în care toți și toate sunt binevenite, unde te poți simți în siguranță să exprimi orice vine la suprafață când îți pui celulele în mișcare.

NOUTĂȚI //
Ne bucurăm să te anunțăm că Ecstatic Dance a devenit un spațiu primitor pentru familii cu copii. Special pentru cei mai micuți, am pregătit un workshop de dezvoltare a creativității prin mișcare, susținut de un psiholog cu experiență în lucrul cu copiii, într-o sală alăturată. Scrie-ne la connect@ecstaticdance.ro și rezervă un loc pentru copilul tău - nu uita să ne spui ce vârstă are!

Noul templu al dansului nu are doar o podea generoasă și ferestre luminoase, ci și un spațiu de lounge, pe care ne-am gândit să-l amenajăm pentru masaj și relaxare. Am invitat doi terapeuți pentru a oferi scurte sesiuni de masaj și terapie corporală, care te vor ajuta să intri în contact cu corpul tău.

Te invităm să rămâi cu noi după dans - dacă vrei să împărtășești experiența ta, să cunoști oameni care iubesc să danseze la fel de mult ca tine sau să ne povestești despre tine - la un ceai și o gustare vegană. Vino cu ceva bun și sănătos, împarte cu ceilalți și fă-ți prieteni noi.