Bucuresti

Eddie Griffin - Living Legend Tour

Eddie Griffin - Living Legend Tour

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1055

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 20:00 Cinema Patria, Bucuresti
Celebrul actor si legendarul comediant, IN PREMIERA pe o scena din Romania, in cel mai de succes stand-up comedy.

Inegalabilul actor si comediant american, EDDIE GRIFFIN, ajunge in premiera pe o scena din Romania, in data de 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din Bucuresti, intr-un show unic ce va incepe la orele 20:00.

Asadar, vrei sa razi cu lacrimi, sa te distrezi maxim intr-un show comic de inalta clasa?

Nu rata cel mai important eveniment de gen al anului 2014!
Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul “Living Legend Tour" al actorului american – turneu ce se desfasoara cu casa inchisa.

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului si pe cei ai marelui ecran, ci si publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut in 47 de filme si numeroase show-uri de televiziune, alaturi de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington sau Steven Seagal. De asemenea, pasajele celebre in care il imita pe superstarul Michael Jackson au facut deliciul a milioane de spectatori.

Mai mult, talentele sale de comediant, dansator, coregraf si cantaret fac din Eddie Griffin un nume de referinta in industria de entertainment, cu precadere in stand-up comedy, ajungand in Top 100 Cei Mai Buni Comedianti ai Tuturor Timpurilor –clasament realizat de Comedy Central, reteaua de televiziune care da tonul in segmentul de profil.

In plus, Eddie Griffin si-a extins aria de activitate, devenind regizor si scenarist a 4 episoade din serialul Malcolm and Eddie. Dupa castigarea acestui premiu, i s-a oferit rolul principal in Double Take (2001), unde a jucat alaturi de Orlando Jones, iar in 2002 a impresionat ca actor de drama, alaturi de Denzel Washington, in filmul John Q.

Aparitii in filme precum Armageddon (1998), Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), Scary Movie 3 (2003), My Baby’s Daddy (2004), Deuce Bigalow: European Gigolo (2005), Date Movie (2006) au facut din Eddie Griffin un star de necontestat.

Eddie a desfasurat in acelasi timp si o importanta activitate muzicala, facandu-si aparitia pe albumele The Chronic (1992) si Chronic 2001 (2001) ale cunoscutului rapper Dr. Dre – premiate cu multiple discuri de platina.

De asemenea, a participat la coloana sonora a productiei DysFunktional Family (2003), alaturi de Snoop Dogg, Dr. Dre si Tupac - Eddie Griffin fiind premiat cu Comedy Stand-up Special, documentar in care a avut si rol de producator executiv si scenarist.

Mai mult, a contribuit si performat pe albumul de success al lui T-Pain, intitulat Circus (2008).

De mentionat sunt si aparitiile sale ca interpret si compozitor din coloanele sonore ale fimelor in care a jucat.

Pret/ bilet:
Categoria 1: 250 lei
Categoria 2: 200 lei
Categoria 3: 150 lei

Sursa informatii: www.bilete.ro