Bucuresti

”Editie Speciala”: Horatiu Malaele si Bogdan Malaele

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
67

Voteaza & Distribuie

Descriere

EDIȚIE SPECIALĂ”: HORAȚIU MĂLĂELE și BOGDAN MĂLĂELE
pe aceeași scenă, într-un nou spectacol
18 aprilie, Cinema PRO, ora 19:30

Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit, va fi secondat de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari, într-un nou spectacolfascinant: ”Ediție Specială”. Avanpremiera noului proiect marca Horațiu Mălăele va avea loc, marți, 18 aprilie, la Cinema PRO, începând cu orele 19:30.
Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tătăl și fiulavând momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la lacrima emoției și ajungând, în mod evident, la râsul în hohote. Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoție, pigmentate cu momente "Best of Horațiu", culese din cele mai aplaudate reprezentații ale actorului, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.
Muzica, special aleasă de Radu Captariși melodiile noi compuse pe texte ce aparțin maestrului Horațiu Mălăele, vor întregi universul în care spectatorul va râde cu poftă timp de o oră și jumătate.
Ediția Specială a serii de 18 aprilie,va fi urmată de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie cel îl aduce în prim plan pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Spectatorii vor beneficia în mod gratuit de vizionarea peliculei.
Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră imbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.
Biletele pentru avanpremiera spectacolului ”Ediție Specială” au fost puse în vânzare la prețul general de 65 leiși pot fi achiziționate de la casa de bilete a locației Cinema PRO sau online de pe www.ticketnet.ro.
Bilete: http://www.ticketnet.ro/event.php?id=11037
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/365887853812051/