Bucuresti

Electromagnetica

Electromagnetica

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Calea Rahovei, nr. 266-268
Telefon
0214042164, 0745236672
Fax
0214042194
Web
http://www.electromagnetica-led.ro
Categorie
Firme instalatii electrice
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
913

Voteaza & Distribuie

Descriere

Electromagnetica Bucuresti

Centrul pentru iluminat cu semiconductori se focalizează pe dezvoltarea de soluţii pentru iluminat bazate pe LED, inovative şi avansate din punct de vedere tehnologic.

Combinăm expertiza dobandita în decenii de activitate în domeniul ingineriei electrice şi electronice cu cea a specialiştilor noştri în domeniul tehnologiei iluminatului pe bază de LED.

Pe langa motivatia comerciala, Centrul pentru iluminat cu semiconductori reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminatului Solid-State cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza productiei de masa.

Viziunea noastra este sa deschidem noi oportunitati in domeniul LED in Romania sau mai simplu spus sa ne asumam rolul de deschizator de drumuri. Centrul pentru iluminat cu semiconductori doreste sa constientizeze consumatorul despre valoarea adevarata a acestei tehnologii fara a supraestima caracteristicile si avantajele ei. Specialistii de la Centrul pentru iluminat cu semiconductori livreazaavantaj in afacerea clientilor prin sursele de iluminat produse.

Realizam acest lucru: prin Investitii, Inovare, Creativitate. Acest lucru conduce la o dobandirea unei pozitii pe piata ce permite abordare flexibila cerintelor standard ale clientului la un pret corect.

Odata cu introducerea tehnologiei LED in iluminat termenul de eficacitate a aplicatiei capata un nou sens intrucat cele mai eficiente lampi nu intotdeauna sunt asociate si cu cele mai eficiente aparate de iluminat.