Bucuresti

Electronic Point

Electronic Point

Detalii magazin electronice

Adresa
Bucuresti, Soseaua Giurgiului, nr. 33 Bis
Telefon
021/3372062, 0720534065
Web
www.autosound.ro
Categorie
Magazine electronice
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
4348

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin electronice

Electronic Point Bucuresti

Firma B.B.ROM COMEXIM SRL Bucuresti a inceput activitatea in anul 1997 cu distributia en gross si en detail de telecomenzi pentru televizor. Daca in anul 1997 aveam in stoc doar telecomenzi pentru televizor, actualmente avem telecomenzi pentru peste 70.000 modele de aparate (televizoare, aparate video, receptoare de satelit, amplificatoare, tunere, CD-playere, combine musicale, DVD-playere, aparate de aer conditionat).
In paralel cu cresterea exponentiala a numarului de modele de telecomenzi am trecut si la livrarea de componente electronice (tranzistori, circuite integrate, condensatori, rezistente, diode, selectoare), transformatoare de linii, conectica, cabluri, multimetre, scule si truse de scule pentru electronisti.
Din anul 2003 am dezvoltat un sector specializat in aparatura audio. In portofoliul nostru intra atat aparatura auto (difuzoare, boxe, amplificatoare, CD-playere), de casa (boxe, amplitunere, sisteme home cinema), cat si profesionala (amplificatoare, mixere, crossovere,boxe profesionale). Ultimele sosite in portofoliu sunt instalatiile de lumini profesionale.
In paralel cu oferta de vanzare am dezvoltat si un department specializat de service audio, pentru a putea oferi servicii complete in domeniu.

Filtre magazin electronice

Facilitati: Vanzare la magazin, Vanzare on-line
Produse Home cinema - TV: Blu-Ray / DVD Player
Produse Audio - iPod: Accesorii audio, Car audio