Bucuresti

Escape Arena

Escape Arena SRL

Detalii loc de joaca

Adresa
Bucuresti, Soseaua Panduri, nr. 26
Telefon
0787677137, 0736927517
Web
https://escapearena.ro
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
139

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

Escape Arena Bucuresti

La Escape Arena joci cele mai tari camere de Escape Room din Bucuresti! Accepta provocarea! Vino la cel mai imersiv Escape Room Bucuresti si traieste o aventura ca in filme!

Cauti Escape Room Bucuresti? Vino sa joci „Ultima aventura a lui Indiana Jones”! Veti avea de trecut peste multe probe si de ocolit toate capcanele din templul antic! Indiana Jones a plecat in cautarea unuia dintre cele mai ravnite artefacte, Sfântului Graal, dar a disparut de ceva timp fara ca nimeni sa stie daca mai traieste sau nu. Voi, studentii lui, facandu-va griji ati hotarat sa plecati in cautarea lui. In cele din urma, dupa cautari indelungate, zile pierdute descifrand notitele din biroul lui si urmand harta din jurnal, ati ajuns la templul antic de la Escape Arena unde se pare ca Indiana Jones a fost vazut intrand ultima oara.

Alege sa joci cel mai imersiv Escape Room Bucuresti si vei avea parte de super atmosfera, puzzle-uri inteligente si efecte speciale!

Organizam petreceri pentru zile de nastere, program 3h, spatiu rezervat in pub/la terasa(in functie de vreme) pentru servit mancare/tort dupa activitatiile de escape room. Copii sunt in permanenta supravegheati de personalul nostru in timp ce dumneavoastra serviti o bautura cu ceilalti invitati adulti.

Orar loc de joaca

Luni - Vineri: 10:00 - 23:00
Sambata: 10:00 - 23:30
Duminica: 10:30 - 23:30

Filtre loc de joaca

Deschis: Sambata, Duminica