Bucuresti

ESDU DanceStar Romania Open

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 luni si 1 zi
Vizualizari
590

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 18 decembrie 2011 - Luni 19 decembrie 2011

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Un nou an, o noua competitie, un nou sezon de dans! Pentru cei care inca nu banuiesc despre ce este vorba le spunem noi: ESDU DANCESTAR Romania Open!

Datorita succesului din anii anteriori, atat prin numarul mare de participanti cat si prin numarul impresionat de coregrafii, Palatul National al Copiilor din Bucuresti, va gazdui pe data de 17 Martie 2012 cea de a 3-a editie a turneului ESDU DANCESTAR Romania Open, organizat sub egida European Dance Union, un eveniment dedicat exclusiv iubitorilor de dans.

La aceasta competitie participa cele mai cunoscute scoli de dans din tara, scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans dar si cei mai buni dansatori individuali. Participantii pot alege de a-si demonstra talentul in cadrul urmatoarelor sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

Castigatorii turnelui ESDU DANCESTAR Romania Open 2012, vor participa la ESDU World Dance Masters-ul din 16 - 20 Mai 2012, ce va avea loc in Porec, Croatia in minunata Laguna Resort, avand astfel sansa de a deveni Campioni Mondiali.

Filtre eveniment

Tip: Dansuri