Bucuresti

Evadează din Matrix

Evadează din Matrix

Detalii anunt

Telefon
0731706704
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
799

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Jocurile de tip escape room sunt jocuri de evadare reale, la care pot participa echipe de 2 până la 5 persoane. Sunt deja foarte populare în Asia, SUA și mai multe țări europene. Mii de oameni din lumea întreagă au încercat această experiență și 99% dintre ei au spus că le-ar plăcea să revină.

Vă așteptăm la o experiență de neuitat, bogată în aventură, intrigă și mister. Vă invităm într-un loc în care imaginația devine realitate!

Matrix a apărut din ideea că aparențele sunt întotdeauna încărcate de semnificație, că orice realitate ascunde sub ea mistere profunde sau alte realități.

Matrix este matricea, este puterea minții care înțelege, depășește realitatea și o controlează după bunul plac, în final. Dacă-l înțelegi, matrix-ul nu îți poate interzice nimic: să zbori, să readuci la viață, să transformi obstacolele în rampe de lansare. Pentru că nu există obstacole decât în propria noastră minte, pentru că limitele le setăm singuri. Pentru că numărul neuronilor îl întrece pe cel al corpurilor care există în univers.

Vino și testează o altă realitate! Evadează pentru a te descoperi pe tine.

Filtre anunt

Tip anunt: Diverse