Bucuresti

Executie plan urbanistic general

PLAN URBANISTIC GENERAL

Detalii

Telefon
0213772202
Web
http://www.t-c.ro/servicii/
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
578

Voteaza & Distribuie

Descriere

Executie plan urbanistic general

T&C Development din Bucuresti va pune la dispozitie o echipa de arhitecti urbanisti pentru realizarea documentatiilor tip Plan Urbanistuc General (PUG).
Planul Urbanistic General este o documentatie complexa, ce necesita preluarea informatiilor din domenii conexe (amenajarea teritoriului, conservarea patrimoniului, demografie, dezvoltare urbana, structura urbana, infrastructura urbana etc.) si ofera o strategie de dezvoltare pe 10-15 ani.

Planul Urbanistic General trebuie sa analizeze toate problemele asezarii urbane sau rurale pentru a oferi cele mai bune solutii ce vor fi cuprinse intr-un regulament local de urbanism (RLU).

Planul Urbanistic General ofera o viziune de dezvoltare a unei localitati, fie el municipiu, oras, comuna. Astfel dezvoltarea acelei asezari umane nu se mai face spontan ci intr-un mod controlat, coerent si ordonat.
Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism si promptitudine. Pentru mai multe detalii si oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, la www.t-c.ro.

Filtre

Tip anunt: Servicii