Bucuresti

Exotic Esraj & Balkan Flair - with Aud Band

Exotic Esraj & Balkan Flair - with Aud Band

Detalii

Telefon
0734474747
Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Apartine de
BackYard Garden & Pub
Vizualizari
721

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aud Band a facut primii pasi in calitate de trupa de studio pentru coloana de film si spectacol. In timp, a reusit sa creeze o sonoritate proprie în care locul principal îl ocupă esrajul indian (unic pe scena românească).

O chitară, un esraj indian şi un flaut clasic sunt o formulă sonoră inedită cu un repertoriu propriu, variat ca stilistică: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă.

Aud band a susţinut concerte live atât în ţară cât şi pe scenele din străinătate, Rep. Moldova, Cipru, Portugalia, Marea Britanie.

Componența:

Laurenţiu Gondiu- compoziţii, chitară, voce;
Augustin Creznaru – flaut;
Rodica Gondiu- esraj asiatic, bas, voce)

Laurenţiu Gondiu este compozitor si deţinătorul mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.

http://www.youtube.com/ watch?v=4-ex_D_nLwo

Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut, activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", alături de care a susţinut numeroase turnee în ţară şi în străinătate. A susţinut concerte de muzică clasică alături de formaţii în formulă mare/ mică (duo, trio, cvartet, cvinctet, octet).

Rodica Gondiu a adaptat într-o manieră proprie un instrument indian muzicii europene. Unic pe scena românească, esrajul a fost binevenit atât în muzica de film cât şi de teatru. S-a bucurat de succes în serialul "17 sau o poveste pentru destin"

http://www.youtube.com/watch?v=rfogG9G1id4

Intrare: 10 lei
Informații și rezervări telefonic.