Bucuresti

Curs - Expert accesare fonduri structurale

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Apartine de
Intratest
Vizualizari
643

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs - Expert accesare fonduri structurale
Sunteti preocupati si in 2020 ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene? Daca da, va rugam sa ne cautati!

INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursul de „EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE" cod COR 241948.

CURSUL este AUTORIZAT de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000.

Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.

Lectori: Diana Ionescu si Mihaela Godinac - specialisti in accesarea fondurilor structurale si de coeziune

Lectorii sunt specializati si dispun de un portofoliu convingator de proiecte care au beneficiat de finantare.

Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.

Preocuparea noastra pentru a eficientiza eforturile conducatorilor este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.

IMPORTANT: cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.

Cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE are un numar de 24 ore (teorie si practica), iar tematica va cuprinde (fara a se limita la acestea):

Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare a institutiei si ce sanse aveti?

Care sunt pasii pentru obtinerea unei finantari nerambursabile?

Cum completam o cerere de finantare?

Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale?

Se va lucra pe baza Ghidului Solicitantului si se vor prezenta Exemple de buna practica

OFERTA

Alegand cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE impreuna cu MANAGER DE PROIECT veti beneficia de o reducere de 15%!

In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa Popa) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, denisa.popa@intratest.ro.