Bucuresti

Expozitia Coronita papusii Barbie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Vizualizari
766

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 14 mai 2010 - Duminica 6 iunie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Minimax prezinta expozitia „Coronita papusii Barbie" in cadrul evenimentului Barbie si Lego

In perioada 14 mai - 6 iunie, Minimax prezinta expozitia „Coronita papusii Barbie", ce gazduieste unele dintre cele mai reusite exemplare de coronite realizate manual de catre telespectatorii postului tv. Acestea vor fi expuse in cadrul targului Barbie si Lego organizat cu ocazia aniversarii a 50 de ani a faimoaselor jucarii, care se desfasoara la Zone Arena, Bucuresti (str. Barbu Vacarescu nr. 164 D).

Initiativa Minimax de a organiza aceasta expozitie are ca punct de plecare concursul de succes organizat de postul tv anul trecut, intitulat „Coronita lui Barbie", in care copiii erau invitati sa isi foloseasca imaginatia si abilitatile practice pentru a crea sau reproduce coronita celebrei papusi, pe care o puteau urmari in filmele si serialele difuzate la Minimax.

Astfel, sute de coronite trimise de copiii din toata tara sunt expuse pe un panou reprezentativ alaturi de numele autorilor si pot fi admirate atat de catre vizitatorii targului Barbie si Lego, cat si de catre creatorii acestora, impreuna cu parintii lor.

Cu acesta ocazie Minimax s-a gandit sa multumeasca inca o data micilor telespectatori fideli si sa le recompenseze eforturile oferindu-le ocazia sa devina adevarati artisti in lumea minunata a lui jucariilor.

Cele mai noi aventuri ale personajului mult indragit, Barbie, pot fi urmarite in continuare la Minimax in filme precum „Barbie in Povestea Sirenei" difuzat in data de 23 mai, ora 17:00 si reluat pe 26 mai, de la ora 14:55, si „Barbie in Lacul Lebedelor", difuzat in data de 19 iunie, ora 08:00 si reluat pe 22 iunie de la ora 15:00.

Minimax este partenerul media oficial in cadrul targului Barbie si Lego, care reuneste peste 1000 de exponate orginale ale celor mai cunoscute jucarii, cinema, loc de joaca, concursuri si tombole reunite intr-o expozitie pentru intreaga familie. Programul de vizitare a evenimentului este zilnic intre orele 11:00 si 20:30.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: expozitii