Bucuresti

Expozitia Circus Coming to Town - Matei Serban Sandu

Detalii

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
1298

Voteaza & Distribuie

Descriere

Matei Serban Sandu – Expozitia "Circus Coming to Town" se deschide marti, 10 Decembrie 2013, in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei ( Splaiul Unirii Nr 22) si va fi pe simeza pana pe data de 10 ianuarie 2014.
Expozitia reuneste sase lucrari pe panza de mari dimensiuni (200cm x 180cm), doua panouri de lemn (40 cm x 165 cm) si reprezinta munca constanta a artistului in ultimul an. Tema aleasa, desi pare a fi in rezonanta cu evenimentele publice desfasurate in ultimul an, este, de fapt, o sinteza a societatii in general, neavand o particularitate in timp si spatiu. Autorul, care a expus constant la Carroll Turner Gallery, New Mexico, Backstreet Gallery, Santa Monica, Biblioteca Nationala din Oslo, Galeria ArtXpert din Bucuresti, a convins prin seriozitatea sa, prin stilul inconfundabil si mestesugul bine stapanit care "transpira" incredere de sine si acuratetea limbajului plastic propriu.
Expozitia este organizata cu ajutorul Ministerului Culturii, al Bibliotecii Nationale a Romaniei se bucura de sprijinul Kinecto, Funk International, Danemar, Butan Gas si Newhaus.