Bucuresti

Expozitie de fotografie de concert #FIND_US – Best of 2016

Expozitie de fotografie de concert #FIND_US – Best of 2016

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
443

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 martie 2017 - Vineri 31 martie 201720:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Expozitie de fotografie de concert #FIND_US – Best of 2016 – in club Fabrica

Ne-ati remarcat prezenta la concerte, plimbandu-ne mereu prin fata scenei, pe parcursul primelor 3 piese din cadrul recitatului, incercand din rasputeri sa surprindem cele mai bune momente, pe care apoi, sa le transformam in fotografii demne de privit iar si iar. Fie ca fotografia de concert reprezinta pentru noi un job sau doar un hobby, dorinta de a crea imagini care surprind esenta muzicii este la fel de intensa.

#Find_us este o asociatie care dorește să arate publicului viziunea fotografilor raportată la artistul care urcă pe scenă, la reacțiile acestuia și la public. Scopul principal este înțelegerea complexității și pasiunii care există în spatele obiectivului foto.

Prima propunere adusa de #find_us in 2015 a fost cel mai amplu proiect dedicat fotografiei de concert, care a fost realizat pana in acest moment in Romania. Ne dorim sa continuam aceasta activitate, asadar, in 2017, va invitam la vernisajul unei expozitii in retrospectiva – Best of 2016. Motorul din spatele acestei serii de expozitii este dorinta de a arata publicului pasiunea din spatele obiectivului, cautarea cadrului perfect, zecile de mii de ore de munca depuse pentru fotografiile care mai apoi sa-i bucure pe cei prezenti la un eveniment. #find_us este un concept care speram sa dea nastere unei focalizari pentru pasiunea de a FI fotograf.

Astfel incepand cu data de 10 Martie 2017, in clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50), va invitam la o expozitie inedita de fotografie de concert organizata de 16 fotografi romani acreditati la cele mai importante concerte din tara si nu numai. Aveti ocazia sa vedeti o colectie de 48 de fotografii memorabile cu artisti precum: Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Brian May, Johnny Depp, Beth Hart si multi altii. Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 10 Martie 2017 incepand cu ora 20:00 la etajul clubului Fabrica (deasupra restaurantului).
Expozitia va dura 21 de zile, in perioada 10-31 Martie, in aceeasi locatie iar intrarea este gratuita pe toata perioada expozitiei.