Bucuresti

Expozitie de costume "Ghost Rider" in Grand Cinema Digiplex

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
944

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 20 februarie 2012 - Duminica 18 martie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

In Grand Cinema Digiplex,

Ghost Rider: Demonul razbunarii - expozitie de recuzita si costume

Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City ofera vizitatorilor sai, in premiera in Romania, expozitia costumelor special create si purtate de actorii filmului Ghost Rider: Spirit of vengeance/ Demonul razbunarii, film ce il are in rolul principal pe Nicolas Cage.

In galeria Imagika pana pe 18 martie se pot admira cele 9 tinute corespunzatoare personajelor: Ghost Rider, John Blaze, Nadya, Danny, Carigan si celor 4 calugari, alaturi de celebra motocicleta, Hell Cycle.

Costumele originale au fost create de atelierele DaDa si furnizate de Castel Film.

Filmul Ghost Rider: Spirit of vengeance – Demonul Razbunarii poate fi vizionat in aceasta perioada in Grand Cinema Digiplex, iar pentru programul cinematografului puteti accesa: www.grandcinemadigiplex.ro

Sinopsis film: Povestea continua in film dupa mai multi ani (posibil chiar si un deceniu) si il gaseste pe Johnny Blaze intr-un exil auto-impus. Chinuit, Blaze isi vede puterile demonice mai degraba ca pe un blestem decat ca pe un mijloc de a face dreptate. Fostul cascador este mai apoi abordat de Moreau, un membru al ordinului monahal al Arhanghelului Mihail. Moreau are nevoie de cineva capabil de a proteja un duo format dintr-o mama si fiu, care sunt vanati de un personaj numit Roarke. Roarke, de asemenea, pare sa aiba interese pentru Rider, si poseda cunostinte profunde despre vanatorul de recompense si ale lui "identitati diferite de-a lungul secolelor".

Filmul a fost turnat in mare parte si in Romania in perioada 1 noiembrie 2010 - februarie 2011.